Bir şık da EMMA olsaydı oyum EMMA olurdu.@kekomancer iyi olmuş mu anket keke? :d
Bir şık da EMMA olsaydı oyum EMMA olurdu.@kekomancer iyi olmuş mu anket keke? :d
Bakışlar hoşuma gitti o yüzden attım, Ben sadece katıldığım mesajları like atmıyorum ki bazen @Raiden'e bile like atıyorum mesela katıldığımdan mı tabiki değil xD
lan sahneyi biliyom bi de spoiler kısmında like atmıştın mesajımıza ayıp unutmuşsun. Yine de düştüğü belli değil reis ilk kalkacak.
Kalkmayacak işte zoro ondan önce kalkacak
lan sahneyi biliyom bi de spoiler kısmında like atmıştın mesajımıza ayıp unutmuşsun. Yine de düştüğü belli değil reis ilk kalkacak.
üst düzey silaylanma hakisi sayesinde. Sadece saldırı değil aynı zamanda savunmayıda güçlendiriyo büyün vücudunu kaplıyoLuffy ateşten nasıl etkilenmiyor ? Kendi de alev aldığı için mi ?
Like atmadın sadece yav, övmüştün de güzel derlemişin diye. Spoilerda belli olmaz diye topladığım sahneleri diyom.Bakışlar hoşuma gitti o yüzden attım, Ben sadece katıldığım mesajları like atmıyorum ki bazen @Raiden'e bile like atıyorum mesela katıldığımdan mı tabiki değil xD
Ha sen Kid'in saldırısını söylüyorsun ben onu şimdi de överim, Kid, Zoro, Killer bunları yerde de görmedik Killer diğerlerinden çok daha kötü saldırı yedi o muhtemelen bir süre iptal olur ama seninle bu iddiaya girebilmemiz için önce Zoro ve Kid'i yerde görmemiz lazım. Fazla uzun sürmeyecek bizim iddia yakında sonuçlanır.Like atmadın sadece yav, övmüştün de güzel derlemişin diye. Spoilerda belli olmaz diye topladığım sahneleri diyom.
Gel iddayı genişletelim Kid'i, Zoro'dan önce ayakta görürsek 1 haftalık Kid fanı ol, Zoro kalkarsa ben Zoro fanı olayım. Aynı şekil avatar banner o karakter yapalım. Kısa vade iddası diğerinden bağımsız.
Bende katılıyorum zoro önce kalkar diyorumLike atmadın sadece yav, övmüştün de güzel derlemişin diye. Spoilerda belli olmaz diye topladığım sahneleri diyom.
Gel iddayı genişletelim Kid'i, Zoro'dan önce ayakta görürsek 1 haftalık Kid fanı ol, Zoro kalkarsa ben Zoro fanı olayım. Aynı şekil avatar banner o karakter yapalım. Kısa vade iddası diğerinden bağımsız.
Ayaktalarsa iptal olur, düşmüşler gibi farz edeceğiz biz. Gel korkma.Ha sen Kid'in saldırısını söylüyorsun ben onu şimdi de överim, Kid, Zoro, Killer bunları yerde de görmedik Killer diğerlerinden çok daha kötü saldırı yedi o muhtemelen bir süre iptal olur ama seninle bu iddiaya girebilmemiz için önce Zoro ve Kid'i yerde görmemiz lazım. Fazla uzun sürmeyecek bizim iddia yakında sonuçlanır.