1 hafta Kid fanı olurum la sen Kid'i sevmiyor muyum sanıyorsun, hadi tamam ama iddiaya girmemiz için yerde olduklarını görmemiz lazım önce ondan sonra kim ayağa kalkacak ilk tamam mıdır ?Ayaktalarsa iptal olur, düşmüşler gibi farz edeceğiz biz. Gel korkma.
Kalbe odaklandı ya adam.
Her like bir tokat kampanyası mı var la o ne öyle?Bakışlar hoşuma gitti o yüzden attım, Ben sadece katıldığım mesajları like atmıyorum ki bazen @Raiden'e bile like atıyorum mesela katıldığımdan mı tabiki değil xD
Kid düşmedi bence, Zoro düştü ama. Sen daha adamına tam güvenmiyorsun ilk görelim diyorsun. Bak @DE4THNIGHT adam güvendi girdi. Seninle iddadayız DE4.1 hafta Kid fanı olurum la sen Kid'i sevmiyor muyum sanıyorsun, hadi tamam ama iddiaya girmemiz için yerde olduklarını görmemiz lazım önce ondan sonra kim ayağa kalkacak ilk tamam mıdır ?
1 hafta öyle çok uzun zaman değil yav @RedTeroR gel eğlence olsunKid düşmedi bence, Zoro düştü ama. Sen daha adamına tam güvenmiyorsun ilk görelim diyorsun. Bak @DE4THNIGHT adam güvendi girdi. Seninle iddadayız DE4.
Sen işi kendine göre yoruyorsun, Zoro'nun ve Killer'in aldığı saldırılar çok daha sağlamdı onu ne yapacaz, hatta Killer'in aldığı Zoro'dan bile sağlamdı.Kid düşmedi bence, Zoro düştü ama. Sen daha adamına tam güvenmiyorsun ilk görelim diyorsun. Bak @DE4THNIGHT adam güvendi girdi. Seninle iddadayız DE4.
Kid'e özel ruhlu yıldırım yollamış daha ne yav?Sen işi kendine göre yoruyorsun, Zoro'nun ve Killer'in aldığı saldırılar çok daha sağlamdı onu ne yapacaz, hatta Killer'in aldığı Zoro'dan bile sağlamdı.