Üye silindi 1004
Bilemiyorum malum sigarasını yakıyor OP yıldırımıyla.Nasıl değil lan Kocana bile bayılıyor yediği an alksjdlkjsadlkj
Bilemiyorum malum sigarasını yakıyor OP yıldırımıyla.Nasıl değil lan Kocana bile bayılıyor yediği an alksjdlkjsadlkj
Hocam Kid'in düştüğünü görmedik ki daha diğerlerinin düşüşü gördük hiç olmazsa.Kıd en son kalkar o kadar metal emmiştir bütün elektiriği sonra bayılakalmıştır
Kid blokluyor yıldırımı. Sonra o yıldırım gülerek Kid’in arkasında bitiyor. Yani onun da kaderi farklı olmadı.Hocam Kid'in düştüğünü görmedik ki daha diğerlerinin düşüşü gördük hiç olmazsa.
Biliyorum sahneyi. Düştüğünü görmedik ama. Big Mom özel focus atmış.Kid blokluyor yıldırımı. Sonra o yıldırım gülerek Kid’in arkasında bitiyor. Yani onun da kaderi farklı olmadı.
Yakıp kül edici değil de bayıltıcı bir saldırı işe yıldırım. Serinin başından beri böyle gösteriliyor. OP'de birini bayıtlmak büyük meziyet, Kaido'nun ya da Kocana'nın şu an bayıldığını düşünsene kısa bir süre olsa da.Bilemiyorum malum sigarasını yakıyor OP yıldırımıyla.
WB MF'de çöp denizciler tarafından, son derece ciddi olmasına rağmen delik deşik edilmişti, Kaido ve Linlin ciddiyetsiz hallerine rağmen çok güçlü karakterlerden hasar almıyor. Ne ağırlığı?Çöp bölüm. Hakiden bihaber iki imparator gelen bütün saldırıları tanklamaya çalışıyorlar. O kadar zorlama bir bölüm ki sOda efendi utanmasa kairoseki kelepçe takacak ikisine de. Bir MF Beyazsakal’ın ağırlığına bakıyorum bir de bu iki şebeğin toplamına, WB’nin sağ tarafı bile kantarda daha ağır basıyor.
Zoro'nun ateş çıkarmasından daha mantıklı geliyordu ya. Madem ateş çıkarabiliyorsun, insan bunu kullanır arada.Zamanında o beden yenilgiyi kaldıramadı kendi kendini yaktıyı efsane yaptık o zaman onu kim attı ortaya merak ettim.