Ayağa kalkma sırası yapalım. Baştan sona kim kalkar sırayla?Bence yıldırımın etkisinden Zoro direkt kurtulacak, geçmişin hatrına. Diğerlerinin toparlanması sürecek.
Ayağa kalkma sırası yapalım. Baştan sona kim kalkar sırayla?Bence yıldırımın etkisinden Zoro direkt kurtulacak, geçmişin hatrına. Diğerlerinin toparlanması sürecek.
Evet.Ben de öyle düşünüyorum. Bölüm yıldızı konusu Türkçe çıktıktan sonra mı açılıyordu?
Sağlam bir animede göreceksin zaten xDUlan şöyle sağlam bir animede bu sahneleri görmek vardı
Muhtemelen diğerleri ömürlerinde ilk defa yıldırım yerken Zoro iki kere yiyor. Zaten OP içerisinde yıldırım çok da güçlü bir şey değil. Toparlar bence direkt. Enel’i ansa da güzel fan servisi olur.Oğlum covid mi bu aşı sayılsın Enel :d Gerçi OP bu...
Kıd en son kalkar o kadar metal emmiştir bütün elektiriği sonra bayılakalmıştırAyağa kalkma sırası yapalım. Baştan sona kim kalkar sırayla?
Killer, Luffy kalibresinde bir adam değil. Luffy'nin bunları yapması normal, ama Killer'dan böyle performansı her zaman göremeyiz.Bütün açıkları Luffy yaratıyor, bütün focusu Luffy yiyor, en çok kanı Luffy çıkarıyor ama Killer efendi 35 kişinin yardımıyla Kaido üstünde koştu diye bölüm yıldızı oluyor ben de bunu anlamadım
Nasıl değil lan Kocana bile bayılıyor yediği an alksjdlkjsadlkjMuhtemelen diğerleri ömürlerinde ilk defa yıldırım yerken Zoro iki kere yiyor. Zaten OP içerisinde yıldırım çok da güçlü bir şey değil. Toparlar bence direkt. Enel’i ansa da güzel fan servisi olur.
Sırayla gidersek hepsinden önce Killer’ın kalkması lazım. Ama bence ilk Zoro sonra Kid, Law ve Killer diye gider.Ayağa kalkma sırası yapalım. Baştan sona kim kalkar sırayla?