Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer son sayfada Luffy'nin yaptığı saldırı ileri düzey silahlanma hakisiyle yapıldıysa ve diğer bölüm Kaido'nun bu saldırıdan cidden etkilendiğini göreceksek bölüm güzel yerde bitmiş ama normal haki+g4 saldırısıysa bu, çok kötü bir bölüm sonu olmuş.

Ayrıca Kınlar vs. Kaido savaşı gibi önce Kınlar vuracak sonra Kaido bunların içinden geçecek tarzı bir savaş yerine bir o yana bir bu yana gidip gelen bir savaş olacak gibi. Güzel.
 
Yonko titreten Roronao Zoro.

Egolu korkak balık o saldırıyı da tanklasaydı keşke de Wano'dan çıkıp Elbaf'a geçselerdi. haahahahah :D
 
Zoro bu tekniği Hazan suyu ile yapsaydı ne olurdu yine o boynuzu kesebilir miydi? Belki ıskalamazdı Kaidonun ilk büyük hasarını yediğini görebilirdik.
 
Son sayfada kaido’dan kanlar mı fışkırıyor? Ulan zoro ulan zoro kocaman ejderha’yı nasıl ıskalarsın.
 
killer sen neymişin be dayııı. ulan kid.. bir killer kadar zoro kadar olamadın. sen luffyle karsılastırılan adamsın ya. bölüme kattıgı bir pozitif olay yok. inş böyle devam etmez
 
Bizim çocuklar sağlam güçlenmiş linlin sadece luffy ve zoro saldırırken tehlike sinyali verdi ama benim dikkat ettiğim şey bu kadın bu kadar tırsak değildi herşey sanjinin okama tarifli pastasını yedikten sonra başladı sanjinin de niye böyle olduğunu az cok kafamda oturttum :D . Diğer novalara gelirsek killer görselde kaidonun içinden geçmiş gibi duruyor kid magneto olabilicekken japon cocukları eğlendirsin diye robot palyaco olmaktan ileriye gidemiyor law ın da gamma knife ı kılıcına ekleyip roomun icinde slash olarak kullanmasını bekleyirdum ama oda bu cocuga carry oynatmıycak anlasılan hard sup dan devam.Kaidonun da ne zaman oden le ilgili bir şey sezse kertenkeleye dönüşmesi odenin gücünü tekrar tekrar hatırlatıyor 5 tane novanın defalarca saldırıp yanına bile yaklasamadıgı hasarı tek darbede indirmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık