Haftaya Zoro'dan Sonic Sword, Katana falan görür müyüz?
Onu da çalar mı acaba? İyi alıştı teknik çalmaya.
Onu da çalar mı acaba? İyi alıştı teknik çalmaya.
Adanın çizimi yatay duruyor, saldırıdan kaçmak için mi yaptı, adayı yatırmasının saldırıdan kaçması üzerinde nasıl bir etkisi olabilir vesaire bunları tam aklımda bir mantığa oturtamıyorum ama adanın olması gerektiği gibi değil de daha yatay bir pozisyonda olduğu belli o saldırı esnasında.Flaying Dragno Blaze yukardan aşağıya bir saldırı değil, dönerek vuruyor hafif yatay şekle giriyor sona doğru. Ryuma'ya öyle yapmıştı en azından. Adaya da kavis verilmiş Kaido mu yaptı bilmiyorum, ataktan kaçmak için yapmış olabilir.
Ya savaşın etkisiyle öyle oldu ya da Kaido ataktan kaçmak için yatırdı. Ya da Kaido, Zoro'nun atağından kaçarken adanın dengesi bozuldu. Ama yattığı görülüyor dediğin gibi.Adanın çizimi yatay duruyor, saldırıdan kaçmak için mi yaptı, adayı yatırmasının saldırıdan kaçması için nasıl bir etkisi olabilir vesaire bunları tam aklımda bir mantığa oturtamıyorum ama adanın olması gerektiği gibi değil de daha yatay bir pozisyonda olduğu belli o saldırı esnasında.
Ah bir de kafaya yetişeydi...
Killer Reis'in saldırıya karşı böyle oldum yav.
TL=Sanji, değeri yerlerde sürünüyor, kolay kolay da toparlanmaz.Acaba Türk Lirası hangisidir???
Akainu'dan dayanıklılık kazanmışLuffy ateşten nasıl etkilenmiyor ? Kendi de alev aldığı için mi ?