Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flaying Dragno Blaze yukardan aşağıya bir saldırı değil, dönerek vuruyor hafif yatay şekle giriyor sona doğru. Ryuma'ya öyle yapmıştı en azından. Adaya da kavis verilmiş Kaido mu yaptı bilmiyorum, ataktan kaçmak için yapmış olabilir.
Adanın çizimi yatay duruyor, saldırıdan kaçmak için mi yaptı, adayı yatırmasının saldırıdan kaçması üzerinde nasıl bir etkisi olabilir vesaire bunları tam aklımda bir mantığa oturtamıyorum ama adanın olması gerektiği gibi değil de daha yatay bir pozisyonda olduğu belli o saldırı esnasında.
 
Adanın çizimi yatay duruyor, saldırıdan kaçmak için mi yaptı, adayı yatırmasının saldırıdan kaçması için nasıl bir etkisi olabilir vesaire bunları tam aklımda bir mantığa oturtamıyorum ama adanın olması gerektiği gibi değil de daha yatay bir pozisyonda olduğu belli o saldırı esnasında.
Ya savaşın etkisiyle öyle oldu ya da Kaido ataktan kaçmak için yatırdı. Ya da Kaido, Zoro'nun atağından kaçarken adanın dengesi bozuldu. Ama yattığı görülüyor dediğin gibi.
 
Zoro Kadio'ya Enma ile saldırdığında Big Mom geleceği görerek mi Kaido'yu uyarıyor yoksa meyvesi sayesinde kılıcın ruhunu mu hissediyor? ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık