Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemiyorum malum sigarasını yakıyor OP yıldırımıyla.:oleyo2:
Yakıp kül edici değil de bayıltıcı bir saldırı işe yıldırım. Serinin başından beri böyle gösteriliyor. OP'de birini bayıtlmak büyük meziyet, Kaido'nun ya da Kocana'nın şu an bayıldığını düşünsene kısa bir süre olsa da.
Oden Kaido'yu 20 sene önce 10 saniye bayılttı diye ne geyikler döndü, yıldırım yapınca oooooo
 
Kapakta manga alemin en adi gereksiz karaktersiz ''yalayıcı'' şahsı olması dışında güzel bölüm.5lü yükselişe geçmeden önce dayak yemeleri gayet normal.İlk ilgimi çeken law vurduktan sonra kaido nun ''dayanıklılığın'' dan bahsetmesi.Doğrudan kalbe yedi ama fazla etkilenmedi.Sonrasında sonic saldırı yedi aynı oranda etkilendi.İçi dışı bir yani bu adamın :D Zoro saldırıyı vura bilse oden etkisi olur sonra law dan bir gamma daha bu etki ederdi istenilen şekilde işte. Baya combo ya da çokkk yüksek hasar lazım bu karaktere.BM halen işin zevkinde zaten ayrı dünya.Ona odaklanan da yok ayrı mesele.Kaido dan çıkınca bunlarda enerji kalmaz o kadın nasıl inecek ayrı soru.
 
Çöp bölüm. Hakiden bihaber iki imparator gelen bütün saldırıları tanklamaya çalışıyorlar. O kadar zorlama bir bölüm ki sOda efendi utanmasa kairoseki kelepçe takacak ikisine de. Bir MF Beyazsakal’ın ağırlığına bakıyorum bir de bu iki şebeğin toplamına, WB’nin sağ tarafı bile kantarda daha ağır basıyor.
WB MF'de çöp denizciler tarafından, son derece ciddi olmasına rağmen delik deşik edilmişti, Kaido ve Linlin ciddiyetsiz hallerine rağmen çok güçlü karakterlerden hasar almıyor. Ne ağırlığı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık