Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Uyanışın enerji yemediğini nerden biliyorsun ki? Adamın her meyve hareketi enerji yiyorda o mu yemiyor?
Elbet enerji yiyordur ama üretecek kadar değil.Yahu muhalefet için yazıyorsun sırf.Uyanış olduğu zaman mangaka özellikle kare kare dönüşüm olduğunu çiziyor evlerin ipe dönüşmesi gibi.Böyle bir sahne çizilmediyse ne kadar konuşsan da boş.
 
-Luffy 11 saat boyunca G4 falan kullanmadı.
-Cracker sınırsız asker üretebiliyor.
-Doffy uyanış ile başka bir meyveyi özümseyemez.
-Doffy yenildiği için Cracker, Luffy karşısına geliyor. Eklediğiniz uyanış faktörü Cracker'e etki etmez. Luffy'e karşı önce örümcek ağı ile savunma oluşturup daha sonra en güçlü saldırısı olan Sixteen Holy Bullets ile saldırıyor. Luffy ise buna tüm saldırı gücü ile karşılık veriyor. Cracker'in 1 bisküvisinin sertliği ortada. Bu uyanış saldırılarına rahatlıkla bisküvi kalkanlarıyla karşılık verir. Doffy'nin kral hakiden gelen salt gücü daha fazla bile olsa Cracker'in sonsuz bisküvileri çok daha avantajlı kalıyor.
 
Orada örnek veriyordum. O durum saçmaysa bu durumda saçma diye. Orada Cracker uyanış açtı demeye çalışmadım yani. Tamam da orada durum paraziti habersiz kullanması. Uyanışla alakası yok zaten parazitin. Adam croco ile dövüşürken dof arkadan dalıyor. Birebir de Jozuya zarar verirdi ama kitleyemezdi yani. Demek istediğim bu.


Hacı sıkıntı şu ki Luffy G4 olmadan Crackere dayanamaz. Bir de Namiyi korumak zorunda. Ki 11 saatten bahsediyoruz burada. Luffy illaki açık verirdi. Yani Luffy en az bir kere G4 e girip Crackeri yormuş olmalı. Crackerin hızı az değil ve saldırı gücü çok fazla. Kendi kılıcı ile savunma da yapabilir büyük ihtimalle. G2-G3 Crackeri anca kısa süre oyalar. Luffy G4 ile yorup G2-G3 ile oyalıyordu büyük ihtimalle.

Zaten söyle bir şey de var. Luffy'nin ilk G4'ten sonra ayağa kalkabilmesi için bisküvi yemiş olması gerekiyor. Ondan sonra bisküvileri yiyip Luffy'nin şişmesi 11 saat sürmez zaten. Ki Luffy 11 saat oyalanmak istemez. Çünkü Namiyi koruması gerekiyor. Teke tek olsa Kaçtı Vs. Denilebilir ama bu durumda kaçamaz da. Yani illaki G4'ü denemiş olmalı yoksa mantıksız olur. Crackerde büyük ihtimalle az miktarda darbe yiyip çoğundan sıyrılmıştır. Dof kadar darbe yese bu kadar uzun dayanmazdı çünkü. Yada ikinci ihtimal Nami'nin G4 ayarında saldırıları var ve Luffy bisküvi yerken Cracker'e daldı. :D Bu da mümkün değil yani.
1 saat olarak sınırını görmüyorum. Dof olayında zaten tam güç performansta g4 kullanmadı. Çünkü öncesinde zaten bir çok savaş verip kendini zorladı. Ayrıca istediği sıra g4'ten çıkamadığını da bilmiyoruz. Bu noktada ilk g4'den çıkması için illa tamamen tükenmesi gerekmiyor. Dof'ta zaten sonuna kadar gitmesi gerekti çünkü zamanında kuş kafesini yıkmalıydı. Ama Cracker'de böyle bir zorunluluk yok.

Ayrıca anlamadığın nokta Cracker'in asıl gücünü bisküvi askerleri oluşturuyor. Adam bile kendi gücünü değil bisküvilerinin sertliğini övüyor. Kendisi fiziksel olarak Luffy'i g4'e sokmaya yetecek güçte değil. Ama bisküvi askerleriyle birlikte bunu başarıyor. Ama bu noktada unuttuğun Nami faktörü var. Zaten Luffy o yüzden kendini yemeye veriyor. Nami ıslatıyor ve Cracker'in bisküvileri o saatten sonra zaten gerekli tehdidi sağlamıyor. Çünkü Luffy direk ısırıkla bile askerleri yeniyor. Kaçırdığın noktalar bunlar bence.
 
Elbet enerji yiyordur ama üretecek kadar değil.Yahu muhalefet için yazıyorsun sırf.Uyanış olduğu zaman mangaka özellikle kare kare dönüşüm olduğunu çiziyor evlerin ipe dönüşmesi gibi.Böyle bir sahne çizilmediyse ne kadar konuşsan da boş.
Vs yi hiç çizmedi ki bi başını bi sonunu gördük. Yerde kraker deseni varken ''uyanış yoktu'' diyemezsin yani. Adam zevkine tabaka yapacak değil ya.
 
Doflynin dayanıklılığı üst düzey fakat Crackerın K. Hakisi bariz çok daha güçlü. Bu yüzden kılıçla kesme fırsatı geçerse eline dayanıklılığının fazla bir fayda vereceğini düşünmüyorum Doflynin.
Yani defans olarak Dofly 10 cracker 7 ise Ofansta bu tam tersidir.Bu yüzden çokta dayanıklılık bir avantaj sağlamaz Dofa.
Tek avantajı bu vsde uyanış modudur.Onun sayesindede kazanır büyük ihtimal kuklaları ipe çevirip.
B.hakisinin bariz çok güçlü olduğunu nereden çıkardın? :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık