Ben de mi? Hatırlamıyorum.Zamanında bisküviden bahsediyor dediğim de az mı vurmadınız la?
Ben de mi? Hatırlamıyorum.Zamanında bisküviden bahsediyor dediğim de az mı vurmadınız la?
Hatırladığım benimle birlikte bunu savunan çok az kişi vardı. Diğer herkes aksini savunup durum ortada diyordu. Sen de içlerindeydin büyük ihtimal.Ben de mi? Hatırlamıyorum.
Luffy'nin hakisi G4'te daha mı güçlü oluyor? Böyle bir söylem var forumda ama neye göre söylendiğini hala anlayabilmiş değilim.G4 kesmesi benim açımdan yeterli bi veri. Crackerın b.hakisi Dofunkinden çok daha iyidir.
Doffy'nin hakili tekmesi işe yaramazken, kılıç kesebildi diye söyledi sanırım.Luffy'nin hakisi G4'te daha mı güçlü oluyor? Böyle bir söylem var forumda ama neye göre söylendiğini hala anlayabilmiş değilim.
Uzamış ortada öylece duran kolu kesip alamadı. Bir de böyle baksınlar.Doffy'nin hakili tekmesi işe yaramazken, kılıç kesebildi diye söyledi sanırım.
Daha fazla haki yüklüyor. Yani mesela normalde 5 haki harcıyor ise G4 sırasında 10 haki yüklüyor, harcıyor. Daha güçlü olsa da hakisi daha çabuk bitiyor.Luffy'nin hakisi G4'te daha mı güçlü oluyor? Böyle bir söylem var forumda ama neye göre söylendiğini hala anlayabilmiş değilim.
Bu konu hala kesin değil, hakisi ile sertleştiriyor olabilirZamanında bisküviden bahsediyor dediğim de az mı vurmadınız la?
Hakisi ile olsa ıslanınca yumuşamazdı. Bence kesin.Bu konu hala kesin değil, hakisi ile sertleştiriyor olabilir
Hakili tekmesi krakerin kılıçla saldırıp içine gömülmesiyle aynı arada bir fark yok.İkisi de b.haki + meyve kombinasyonunu aşamadılar b.haki ile.Dof mızrak gibi salladı tekmeyi Cracker de kılıcı.Tüm bedeniyle yaptığı ve gülle form olduğundan kraker içine gömüldü aradaki fark bu.Doffy'nin hakili tekmesi işe yaramazken, kılıç kesebildi diye söyledi sanırım.
Neden yumuşamasın la Burda anti durumu var normal insan vücudu ile karıştırıyonHakisi ile olsa ıslanınca yumuşamazdı. Bence kesin.