1 saat olarak sınırını görmüyorum. Dof olayında zaten tam güç performansta g4 kullanmadı. Çünkü öncesinde zaten bir çok savaş verip kendini zorladı. Ayrıca istediği sıra g4'ten çıkamadığını da bilmiyoruz. Bu noktada ilk g4'den çıkması için illa tamamen tükenmesi gerekmiyor. Dof'ta zaten sonuna kadar gitmesi gerekti çünkü zamanında kuş kafesini yıkmalıydı. Ama Cracker'de böyle bir zorunluluk yok.
Ayrıca anlamadığın nokta Cracker'in asıl gücünü bisküvi askerleri oluşturuyor. Adam bile kendi gücünü değil bisküvilerinin sertliğini övüyor. Kendisi fiziksel olarak Luffy'i g4'e sokmaya yetecek güçte değil. Ama bisküvi askerleriyle birlikte bunu başarıyor. Ama bu noktada unuttuğun Nami faktörü var. Zaten Luffy o yüzden kendini yemeye veriyor. Nami ıslatıyor ve Cracker'in bisküvileri o saatten sonra zaten gerekli tehdidi sağlamıyor. Çünkü Luffy direk ısırıkla bile askerleri yeniyor. Kaçırdığın noktalar bunlar bence.
Net bir şey diyemiyorum ama istediği zaman G4 ten çıkamıyor olması daha olası geliyor bana. Çünkü Dof'u dağa yapıştırdığı zaman herkes dövüşün bittiğini düşünüyordu ama Luffy hala G4 modundaydı. Dof'un yenildiğinden emin olmasa boş boş sekecegine yanına gidip bir darbe daha vururdu bence.
Cracker'de böyle bir zorunluluk yok diyorsun ama Luffy kendi diyor her şeyimi kullanmalıyım diye. Zaten Sanji'yi araması gerekiyor. Ayrıca Nami'nin zarar görmemesi için dövüşü çok uzatmaması gerekiyor. Ve yediklerini sindirmesi gerekiyor. Yani mecburen G4'e girmiş olması gerekiyor.
Crackerin bisküvileri en büyük tehtid zaten kabul. Ama Orijinal bedenini de hafife almamak gerekiyor. Çok hızlı ve saldırı gücü çok fazla. Normal Luffy ne Crackerin hızını karşılayabilir ne de saldırılarını. Ayrıca Luffy bisküvi yedikçe güçten düşüyor zaten. Ki bence normal Luffyi bile G4'e sokmak zorunda. Daha güçsüz olan Luffy kesinlikle G4 olmadan karşılık veremez.