Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ki tayfa eski halinden güçlüyse nasıl Kuma olayına benziyor arkadaş? Şu an ki Luffy'i çektin Kuma'nın önüne tayfayı 2y geride bıraktın ama olmadı o iş.
Demek istediği bence şuan ki Luffy, Kuma gibi ne olduğunu anlamadan Tayfadan 3-4 kişiyi paketler sonrada kalanları indirir diyor. Ama bence Luffy tayfayi tek başına alamaz.
 
Tüm umutları 3 sn. :hhh:
Oda resmen Vinsmokeları borçlandırıp bizim tayfayı aradan çıkaracağını ve BigMoma katliam yaptıracağını ilan etmiş spoiler doğruysa. Begenin artık derisi mi yüzülür yoksa BigMom canı sıkıldıkça dövmek için sağ bırakır da kum torbası mı olur onu bilemem!
 
Yav arkadaş ne ettiniz ? :) Franky ile de dövüşmüş Luffy. Franky ile Zoro dövüşü bir mi ? Franky dövüşünde mangaka ''ciddi dövüş'' diye not düşmüş mü ? Kılıçlar mı güçlü yumruklar mı dedirtmiş mangaka. Franky bakalım robotlar ya da silahlar mı güçlüymüş yumruklar mı diyebilir mi ? Şu anki Franky kim Zoro kim ? Olayı çarpıtmak için daha iyi örnek bulamadınız mı ? Az çalışın yahu :)

Bir de Luffy'nin Zoro'yu gördüğü ilk sahneden ''ben ondan güçlüyüm'' dediği(!) sahne var. Herhalde çeviri olarak zaten böyle bir şey yok da Luffy daha o zaman birinin güçlü olup olmadığını söylemekten yaklaşık 500 bölüm uzakta :) Çürük elmalarla gelip bir şey savunmayın rica edicim. X şahsın antifanlığı böyle yapılmaz; olmaz hocam, olmazzzzz. Az destek, az azim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık