Yok sasirmadim zaten , sadece dikkatimi çekti okurken.Aksini mi bekliyordun yahu? H.hakisi olmayan yonkou çıkacağını sanmıyorum.
Yok sasirmadim zaten , sadece dikkatimi çekti okurken.Aksini mi bekliyordun yahu? H.hakisi olmayan yonkou çıkacağını sanmıyorum.
Nami animede niye Luffy'den uzun? Topuklu ayakkabı mı? Usopp'dan da uzun çünkü.Zaman atlaması sonrası.
Topukludan olsa gerek. :/ Bir de Toei'nin Luffy için değişik fantezileri var. Yeri geliyor chibi oluyor yeri geliyor normal çiziyorlar.Nami animede niye Luffy'den uzun? Topuklu ayakkabı mı? Usopp'dan da uzun çünkü.
Boyları da pek uzamamış niyeyse. Halbuki biraz daha uzatabilirdi göğüsleri büyüyeceğine.Topukludan olsa gerek. :/ Bir de Toei'nin Luffy için değişik fantezileri var. Yeri geliyor chibi oluyor yeri geliyor normal çiziyorlar.
Lütfen. Sadece okuyucularının isteğini yerine getiriyor Oda. (Gafalarına tükürdüğümün caponları)Boyları da pek uzamamış niyeyse. Halbuki biraz daha uzatabilirdi göğüsleri büyüyeceğine.
Bu arada iyi görüntü olmuş bu.
Bu okuyucular uzun ana karakterler sevmiyor ellam.Lütfen. Sadece okuyucularının isteğini yerine getiriyor Oda. (Gafalarına tükürdüğümün caponları)
Bilmem artık. Oda işine gelen kısımlarda okuyucularına uyuyor sanırsam. Referanduma gidip bir sorsun bari millete ne istiyorsunuz diye. :SBu okuyucular uzun ana karakterler sevmiyor ellam.
Oda One Piece'in hem başmangakası hem cumhurmangakası hem de tek, rakibi yok okuyucu nezdinde. Her türlü istediğini alır. :SBilmem artık. Oda işine gelen kısımlarda okuyucularına uyuyor sanırsam. Referanduma gidip bir sorsun bari millete ne istiyorsunuz diye. :S
Aynısını Oz için düşünmüştüm zamanında.Elbaf ta devin birinde goril goril meyvesi yiyen biri olsun istiyorum alsana king kong görmezsem çok üzülürüm