Gördük zatenElbaf ta devin birinde goril goril meyvesi yiyen biri olsun istiyorum alsana king kong görmezsem çok üzülürüm
Gördük zatenElbaf ta devin birinde goril goril meyvesi yiyen biri olsun istiyorum alsana king kong görmezsem çok üzülürüm
Üsteki adamların arasında ne kadar fark varsa alttaki elemanların arasında bir o kadar fark vardırBoyları da pek uzamamış niyeyse. Halbuki biraz daha uzatabilirdi göğüsleri büyüyeceğine.
Bu arada iyi görüntü olmuş bu.
Luffy > Ace > Sabo olduğunu kabul ediyorsun o zamanÜsteki adamların arasında ne kadar fark varsa alttaki elemanların arasında bir o kadar fark vardır
Komiklikler şakalar, Shanks değil WB'nin zirve zamanı 72 yaşındaki haline bile eşit değildiLuffy > Ace > Sabo olduğunu kabul ediyorsun o zaman
Dragon>Shanks şeklinde düşündüğünü bilmiyordum. :/Komiklikler şakalar, Shanks değil WB'nin zirve zamanı 72 yaşındaki haline bile eşit değildi
Ordaki sıralama şu şekilde
WB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Dragon>Shanks
+1Komiklikler şakalar, Shanks değil WB'nin zirve zamanı 72 yaşındaki haline bile eşit değildi
Ordaki sıralama şu şekilde
WB>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Dragon>Shanks
Dragon bence Kaido'dan bile güçlü olabilirDragon>Shanks şeklinde düşündüğünü bilmiyordum. :/
Ben de isterdim de mangaka öyle demiyor ama.Dragon bence Kaido'dan bile güçlü olabilir