Bir aksilik olmazsa açacağım. Tabuları yıkacağız.Konunu merakla bekliyorum, belirtmeden geçmeyeyim. Muhakkak aç. @F.M. Dostoyevski
Bir aksilik olmazsa açacağım. Tabuları yıkacağız.Konunu merakla bekliyorum, belirtmeden geçmeyeyim. Muhakkak aç. @F.M. Dostoyevski
Öncekinde de öyle demiştin. Neyse güveniyorum sana. Bekliyorum o yazıyıSen illa yazdıracaksın bana onu anlaşıldı. Bu hafta sonu yazıp paylaşırım.
Ace kitapçığını bekle istersen.Kapsamlı bir konu olur.Gerçi be hakkında pek bilmiyorum amaSen illa yazdıracaksın bana onu anlaşıldı. Bu hafta sonu yazıp paylaşırım.
Aynen ben de kitabı bekliyordum aslında. Ama kitap çıkınca da güncelleyebilirim. Bakayım bi duruma göre artık Ace'i forumda çok gömüyolar, bi de gerçekleri benim ağzımdan duysunlar istiyorumAce kitapçığını bekle istersen.Kapsamlı bir konu olur.Gerçi be hakkında pek bilmiyorum ama
Ace reyizi tekrar hatırlatalım arkadaşlara.
Robin>Zoro=LuffyRobin vs Tayfa daha heyecanlı. Gemideki herkesi faka bastırmıştı.
Robin > Zoro > Luffy> tayfa. Aksini söyleyen fandır.Robin>Zoro=Luffy
Elim kaymış, haklısın.Robin > Zoro > Luffy> tayfa. Aksini söyleyen fandır.
He şöyle! Fanlığın lüzumu yok.Elim kaymış, haklısın.
Şu an ki tayfa eski halinden güçlüyse nasıl Kuma olayına benziyor arkadaş? Şu an ki Luffy'i çektin Kuma'nın önüne tayfayı 2y geride bıraktın ama olmadı o iş.Bu arada gerçekten şuan luffy vs tüm tayfa olabilir. Size çok abartı oluyor gibi geliyor ama kuma olayına benzetirsek. Şuan ki g4 hızı o anki kumadan daha fazladır. Tayfadaki 2 bilemedin 3 kişi hariç hepsini daha ne oluyor demeden tekler luffy. Diğerlerinide rahat bir biçimde alır. Kuma bende bu vsye güzel bir benzetme. Şuan ki tayfa ondan güçlü şuanki luffyde kumadan güçlü