Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başta demiştim şuan baya eminim BM inicek.Zaten 2 komatanı pert bobin brulee gibi etkili meyve kullanıcılarıda aradan çıktı geriye 2 komutan 1-2 yüksek seviye yöneticisi kaldı.Karşısında bizimkiler+jinbei+pedro+CC var.Vinsmoke lar meçhul ama onlarda kendi içlerinde babayı harcayıp bizimkilere destek verirse şaşırmam.Bege desen yeri geldiğinde kaçabilicek bir nova :)
 
Her türlü bahse varım luffy BM yi indiremezzzzzzz. Yonkou seviyesinde değil Luffy. Ayrıca şu açıdan bakın Luffy madem BM indirecekti o zaman brookun çalmasının ne anlamı kaldı boşa çaldı o zaman ? Elbetteki oda brooku burda övdüyse yaptıklarını boşa çıkarıcak değil. Ha ama ne olur BM iner başka biri tarafından. Çünkü bir şekilde sanjinin lokantası kurtulmalı. Bu konuda aklıma gelende luffyler düğünü karıştıracak biraz çarpışma olcak. Sonra bu bege kimin adamıysa o gelcek ve BM yi alcak. Bu sayede vinsmoke lar kurtulacak (kayıp olabilir ) luffylerde kaçıcak. Buda brookun çalmasının boşa gitmediğini göstericek. Ama begenin ihaneti büyük ihtimal arkasındaki kişi kimse onun geleceğini gösteriyor. Akunui biraz mantıklı çünkü luffy denizcilerden kaçar ama bb den Kaçmaz gibi. Ama bb gelirse ve BM yi indirirse bb fanı olurum kesin :)
 
Kişisel fikrim güç dengesine göre ilerleyen seride Luffy'nin yonkoudan evvel amiral alması gerek. Doflamingo ne kadar amiral kıvamında bir adam olsada amiral karşısında bariz farkı hissettirecek sahne lazım. Sonra yonkoulara geçebilir.
 
BM inmez diyenlerdenim ama yonko'yu çok abartıyoruz gibi geldi bana. Beyazsakal'ın yonkou sınıfında sayılması bu etkiyi oluşturdu. Kaptanı ile başabaş savaştığı adam 20 yıl sonra beyazsakal'ı yonkou olarak ziyaret etti. Karasakal, okey yancısıydı. Haki hissedebilecek Beyazsakal bile 2. Bölük komutanını Ace olarak seçti. Luffy g4 ile kraker e zor ulaşırken G2 ile karasakal uçurdu. Kaido en güçlü deniyor bilmem kaç kez yenilmiş. Bu yonkou'lar bölge kontrolü olan organizasyonu güçlü olan korsanlardır. Tanrı değiller...
 
Önceki bölüm BM inmez kaçarlar diyordum. Şimdi olaylar tersine döndü ama hala şüpheli Bm'nin inmesi, komutanlar sıkıntı. Sanji bu saatten sonra yükselişe geçecektir umarım. Oda Sanji'yi gömdüğü hızda çıkarırsa bu arc Zoro'ya yetişir belkide geçer. @Daredewill BM iner diyenlerdendin ne düşünüyorsun bölüm hakkında
40 yılın başında luffy'ye güvendik onda da düşmeyecek gibi ama BAA ne olacak? Bu Mom öfkesini kimden çıkaracak. Vur kaç işi yaş, bize göre değil.
 
Rohanlılar,kardeşlerim bazılarınız BİG MOM inecek demiş , BİG MOM yahu BİG MOM. Yonkou bu kadın , luffy doflamingoyu binbir zorlukla indirdi , millet sırtında taşıyarak kaçırdı luffyi doflamingonun elinden , bu çocuk yonkouyu nasıl indirsin , yalnız indirmicek ki demeyin , doflamingoyu bile law ile indirdi bu çocuk , yonkouya dalarken yanında 2 3 kişi daha olsun hadi ne farkederki , bigmom inmez bu arc , tabi kaido gibi dış etkiler olaya karışmazsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık