Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bege'i ayarlamış aile sarhoş olup Mom ile ortak olduk diye sevinmez. Alakaları olduğunu sanmıyorum.

Vinsmoke başından beri Mom'u isteyen taraf. Ne ihanet etmeyi düşünür nede indirme fikrini. Bildiğin Mom'a güvenip sonunda eski günlerine dönecekleri umuduyla gelmişler.

Zaten olay dramatize bir hale dönüşüyor.

Bege daha güçlü birinin planı peşinde olabilir belki başka bir Yonkou ya da hükümet. Ama bu arc sonu zararlı çıkacak.
Ben sarhoş olmalarında gevşeklik değilde korkutucu bir durum sezdim :(
 
Bu şekilde Baratie'yi nasıl kurtaracaklar? Zurnanın zırt dediği nokta o.
Aynalar oraya kadar ulaşıyorsa sıkıntı yok. Brulee her şeyi çözer. Oradan da partiye aynayla grip tek tek Vinsmoke fertlerini araklarlar. Ne aynaymış. :/


Sanji'nin o yumruğu yemek zorunda olması üzüyor. Sanji Robin gibi tayfaya bir ay önce katılmış değil ki böyle kararsız, ne yaptığını bilemez kalsın. Orada Luffy'ye açıkça evet dönmek istiyorum ama durum bu, bunları halletmeden dönemem demesi gerekirdi. Ne gerek var böyle ağlamalara, duygularını saklamalara. Karşısındaki yabancı biri sanki. Sanji bunları yapacak adam mı ya. Yeter artık Oda, evine molotof atacaz bu gidişle. :(
 
Bu şekilde Baratie'yi nasıl kurtaracaklar? Zurnanın zırt dediği nokta o.
bari BAA de
Baratie, Germa sorunu ortadan kalkınca kuş gibi özgür olacak.
anasını satam yardım vakıfımıyız yoksa kk olma yolunda ilerleyen korsan mıyız ?

şurdan tüysekte Ana kime işgence yapacaksa yapsın artık. Jackin yaptığının 2 mislisini yapmazsa. yazıklar olsun ona da :/

edit: o zaman Baratie de işgence görsün diyecem de Zeff reis yapar bir numara
 
Emin olmak için dönüp baktım da, tehtid eden direkt Big Mom. Kafasını alırsın diyor Sanji'ye.
Big Mom düşmeden işler zor zaten. Sen kadının pastasını yok et. Elinden bilimadamını al. Planlarını yok et. Balıkadam adasını kaybettir. Müttefiklerini kaybettir. Adamlarını döv.

Sonra da kaçıp git. Mantıklı değil. Kadın gider tüm sevdiklerini öldürür buradaki tehdit gibi. Bizimkileri kovalamasına bile gerek yok. Nami'nin köyünü, Luffy'nin köyünü yerle bir ettirir.
 
Reiju yaralandıktan sonra Sanji ile konuşmasında kendisinin de duygulara sahip olduğunu ama babasının emirlerine karşı gelemeyeceği şekilde modifiye edildiğini söylüyordu.

Sonra Puding konusunda düğün esnasında giyeceği elbiseyi denediği sahnede balkona çıkıp tek başına yağmurun altında Big Mom'dan kaçan ablası hakkında hayaller kurduğu bir sahne vardı. O sahne hep aklımda soru işareti bırakır şu ana kadar.

Bu ikisini birleştirip üstüne Bege'nin karısının da Lola'nın kızkardeşi olduğunu da eklersek 3'lü bir plan yapabilecekleri aklıma geliyor. Burada sorunlardan biri Sanji'nin ablasını yaralı bir şekilde Pudding'in odasında görmesi ve Pudding'in söyledikleri. Acaba Pudding meyvesini kullanarak Reiju'nun değil de Sanji'nin anılarını değiştirmiş olabilir mi ? Tek mantıklı açıklamam bu. Diğeri ise ihanet edenin Bege olup olmamadığı.

Eğer böyle bir 3'lü birleşme başarıyla sonuçlanırsa, Reiju babasınından ve onun emirlerinden kurtulabilecek. Puding ise sevdiği Lola ablasını Big Mom'dan kurtarabilecek. Üstüne o hatıradaki Lola'nın söylediklerinde yer verilen şeylerden biri de özgür bir şekilde kendi damadını seçme kısmıydı.Puding'in böyle de bir amacı olabilir. Lola'nın kızkardeşi ise tamamıyla Big Mom'ın Lola'nın peşinden gitmesini engelleyebilecek.

Aşırı zorlama ama az biraz mantığı var gibi.
 
Önceki bölüm BM inmez kaçarlar diyordum. Şimdi olaylar tersine döndü ama hala şüpheli Bm'nin inmesi, komutanlar sıkıntı. Sanji bu saatten sonra yükselişe geçecektir umarım. Oda Sanji'yi gömdüğü hızda çıkarırsa bu arc Zoro'ya yetişir belkide geçer. @Daredewill BM iner diyenlerdendin ne düşünüyorsun bölüm hakkında
 
Luffy lerin elleri güçlü, Tayfanın yarısı olmasa dahi kitaptan çıkanlar ve Sanji ailesi tarafı var...
Jimbie var yeterince güçlü ve kalabalık bir kadro var big mom tarafında düşenler var zaten...
Yöneticileri 2 tane kaldı onların adamlarından bir kaçı yakalandı derken sayıları azalıp durdu...
Hem sayıca hemde güç bazında iyi bir takım var Luffy tarafında...
Germa en büyük destekçileri olacak big mom karşısında...
Jinbie Reisimiz de var yalnız ODA bir flashback geçse şu Mom ruletinden nasıl kurtuldugu konusunda iyi olur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık