Aynalar sadece Tam Pasta Adası'nda işe yarıyor.Aynalar oraya kadar ulaşıyorsa sıkıntı yok. Brulee her şeyi çözer. Oradan da partiye aynayla grip tek tek Vinsmoke fertlerini araklarlar. Ne aynaymış. :/
Sanji'nin o yumruğu yemek zorunda olması üzüyor. Sanji Robin gibi tayfaya bir ay önce katılmış değil ki böyle kararsız, ne yaptığını bilemez kalsın. Orada Luffy'ye açıkça evet dönmek istiyorum ama durum bu, bunları halletmeden dönemem demesi gerekirdi. Ne gerek var böyle ağlamalara, duygularını saklamalara. Karşısındaki yabancı biri sanki. Sanji bunları yapacak adam mı ya. Yeter artık Oda, evine molotof atacaz bu gidişle.
Zamanında Usopp'u adada beklersen veya yanına gidersen benim kaptanım olamazsın diyen Zoro ne yapacak? Bir de o Usopp Enies Loby'e gidip en kilit rollerin adamı oldu Sanji'nin aksine.
Bir de, çok sağlam bir yorum gördüm internette, Hasır Şapka Büyük Filo'su düğünü basabilir. Luffy zehirli balığı yediğinde az kalsın ölüp gidiyordu. Bizim elemanlara verdiği vivre kart kafayı yemiştir o süreçte. Millet pılını pırtını toplayıp mekana dalabilir
Germa'yı gözünde çok büyütüyorsun birader, Yeşil kafalı olacak kardeşinin ağzını burnunu kırmış Sanji, babasına karşı da hiç yenilecek gibi durmuyordu. O elemanlar maksimum Sanji ayarında. Bir Yonko'nun donanmasında o güçte onlarca adam oluyor zaten. Kraker tek başına patates eder bütün Germa'yı.Luffy lerin elleri güçlü, Tayfanın yarısı olmasa dahi kitaptan çıkanlar ve Sanji ailesi tarafı var...
Jimbie var yeterince güçlü ve kalabalık bir kadro var big mom tarafında düşenler var zaten...
Yöneticileri 2 tane kaldı onların adamlarından bir kaçı yakalandı derken sayıları azalıp durdu...
Hem sayıca hemde güç bazında iyi bir takım var Luffy tarafında...
Germa en büyük destekçileri olacak big mom karşısında...
Jinbie Reisimiz de var yalnız ODA bir flashback geçse şu Mom ruletinden nasıl kurtuldugu konusunda iyi olur...