Bege'i ayarlamış aile sarhoş olup Mom ile ortak olduk diye sevinmez. Alakaları olduğunu sanmıyorum.Bege'yi Germa da ayarlamış olabilir. Bizim tayfa'nın hangi tarafı destekleyeceği de ayrı bir konu. Tarafsız kalıp kaçacaklar mı, Germa mı, Mom'ın mı yanında olacak Luffy merak ediyorum.
Bu şekilde Baratie'yi nasıl kurtaracaklar? Zurnanın zırt dediği nokta o.Big Mom düşmeyecek arkadaşlar sakin olun. Düğünü karıştırmaya gidecekler. Herkesi dövmeye değil. Bu çok net değil mi. :/
Sanjiyi Baratie ile tehdit eden babası değil miydi zaten? Düğünde ölümden kurtarır olur biter işte. :/Bu şekilde Baratie'yi nasıl kurtaracaklar? Zurnanın zırt dediği nokta o.
Ahaha deme deme Hayırlısı ortağam ne diyeyim haklılık payın da yok değil. Asıl kozum Karasakal zaten. Beklediğim kadar pislik ve açıkgöz bir korsan çıkacak mı bakalım. Eğer beklentimi karşılarsa bundan sonra Karasakal'a laf yokMom o pastayı yiyemezse 3 amiral gelse durduramaz. Ki berbat olacak işler Yukarda saydığın isimlerin şansı yok. Pasta'nın mahvolması ile gelecek çıldırma kısmını atlıyorsun. Ben olayın Yonkou'nun devrilmesinden ziyade Linlin'in kişisel şovuna dönüşeceğini düşünüyorum. Vaziyet alın