Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poneglyphlerin kareoseki olabileceğini iddia etmişsiniz bölüm yorumlarında ama olmadığı kesin. Robin bir çok kez onlara direkt olarak dokundu bir meyve kullanıcısı olarak hiç etkilenmemesi mümkün değil. O yüzden içine ruh konabilir. He koysan bile kendisini okumayamacağı için manasız olur. Antik dili bilen birini bulup ruhunu alması gerekir Linlinin. Bu durumda poneglyphe sokmasına gerek yok herhangi bir vücuttada okyabilir sanıyorum. Yani çok manasız.
 
Pone ler hariç Roger'ın sesini duyduğu cansız nesne var mıydı? Yoksa belki de bu pogneler veya üzerinde ki yazılar bir tür canlıdır.
 
Normal taş toprak, günümüz dilini mi biliyor? Ruh koyduğun zaman, herhalde meyve sahibi anlar, anlamaması kadar saçma bir şey yok.
 
Şu Buggy'nin konuşmasında yeni bir şey fark ettim. Roger ile denk dövüşen tek ''canavar'' diyor. İnsan demiyor. 怪物 kelimesi geçiyor. Monster yani canavar.
http://jisho.org/word/怪物
Wb yarı dev olabilir.Böylece hem insanları hem de yaratıkları kapsıyordur.Hayattayken Kaidodan önde ve en güçlü olması bu şekilde açıklanabilir.Melez olduğundan sadece yaratık diyemeyeceği için bu ünvanı verdi belki de mangaka.

O yüzden Wb hayattayken Kaido şu an bildiğimiz ünvanına sahip olmayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık