Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 855 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç değil de önem bekliyorum ben bu bobbinden. Üç göz gibi hayati önem taşıyor olabilir Mom için.
 
Forum epey komik. Birkaç kişi Bobbin seviyor. Birkaç kişi sevmiyor. Birkaç kişi çıkarım yapıyor. Birkaç kişi yapmıyor. Karaktere dair bilgi geliyor. Gömme timi "Ben demiştim." moduna giriyor. Hatta artık buralar bu kişilerden geçilmiyor.

Bobbin artık E.oda'nın yeteneklerinin baya baya köreldiğinin işareti baya baya tutulan bir karekteri 105m yapıyor.Artık hangi tipin tutucagını bile tahmin edemiyor.
Yeteneğinin köreldiği ile bağlantıyı nasıl kurdun? İlla güçlü olması lazım sanki adamın. Güçlü olmayınca tırt oluyor. Güç çıkarımı da gene ödülden yapılıyor. Adam güçsüz olsa ne yazar tutuluyorsa bitmiştir. Neden güçlü olmak zorunda?
 
Yapma hacı. KF'den bazı kişilerin sevmesiyle bu adamın rolü değişemez. Bobbin'i sevin. Ama onu Big Mom'ın en güçlü adamı olarak görebileceğiniz öyle bir beklenti oluşturacak bir şey olmadı Manga'da. Aksi olsa ben Bobbin için Luffy'den tek yer diyemezdim.
Olmadıda tipi kılıcının şekli bonbon diyişi iyi çizilmiş bir karekterdi daha iyi kullanabilirdi.Tekme yedikten sonra sinirlenişi bile güzeldi.Big Mom inmiyecekse Bobbin'de inmemeliydi.En saglam müttefik karşısına cıkarılmalıydı.Potansiyeline yazık olcak.
 
:hhh:Yok daha neler.Sağ kolların bile ondan güçlü olduğunu net olarak söyleyemez kimse.Güçlü olsalardı yonko arcından önce Marco gibi biriyle kapıştırırdı luffyi.

Eğer mangaka trolleyip bobbini Katakuri yapmazsa Pekoms'tan fazlası çıkmaz.Hatta Pekoms demek onun için iltifat bile denebilir.
Ben de bunun olabileceğini düşünüyorum. Bir anda "Bobbin Katakuri" falan dese çok güzel olur. :D
 
Diğer anlamları hülya, rüya, hayal. Muhtemelen de bu amaçla kullanıldı. Çünkü Reverie WG'ye bağlı devletlerin toplantısına verilen isim. Tüm devletlerin birlik olması=Ütopya=Hayal
Hmm ingilizcem olmadıgı için canavar kelimesinden yürüdüm ben hedef kaido kaidonun lakabı canavar diyerekten wanodan sonra kaidonun düşüşünü işler die tasarladım kafamda . 2 anlamıda seriye uyuyormuş sonuçta bir toplantı var oda işlenebilir
 
Bobbin artık E.oda'nın yeteneklerinin baya baya köreldiğinin işareti baya baya tutulan bir karekteri 105m yapıyor.Artık hangi tipin tutucagını bile tahmin edemiyor.
Adam Korsanfanı ya da Orojacksonu takip etmiyor ki okuyucu kitlesinin çıkardığı ve açıklamadığı bir karakterden beklentisini karşılamak istesin. Adamın umrunda değil kendi hikayesi kendi kalemi kendi eli istediği gibi çiziyor, korsanfana ya da başka bir foruma girip Aaa Bobbinden beklentiler yüksek ben bunu güçlü çizeyim kafasında değil adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık