Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Ya bu Bleach hiç mi satmıyor, ben orayı harbi anlamadım? Başka yerde devam etsin, hatta netten inadına paralı falan çıkarsın Kubo, kaç yıllık seri bitirmek kolay mı?
 
Son sayı yerin dibine sokulacak kadar kötü değildi. Fakat bazı bölümleri Bleach'i yarım yamalak okuyanlar tarafından saçma gelebilir.
İçigo'nun kılıcı neden eskiye döndü?
Tukişima'nın yetenegi bir kişinin bellegine anı yaza bilmesi idi(?) Tukişima, İçigo'nun yeni yetenegi ve reatsusu onda mevcut değildi. Bu yüzde kendi anısını ve içigo'dan çaldıkları reatsuyu aktardı(Çaldıkları reatsu ile kaynaşmışlardı)Sonuç bu oldu.
Yhwach, İşida'nın okunu neden göremedi?
Belli bir süre boyunca Aizen'in ilizyon yeteneğinin etkisi altında kalması gelecegi yanlış görmesine- görememesine neden oldu. Bir nevi zafer'in yarısı Aizen'in!
Yhwach öldü mü?
Son sahnede ise göz şeklinde olması ve Yhwach'ın ikiye ayrılması artık tanrının öldüğü mesajını içeriyordu. Kesin öldü! (Göz bir çok toplumda tanrıyı ifade eder.)

Aslında Manga'nın finali değil, bir çok konunun yarım bırakılması- okuyucunun hikayeden beklentisinin karşılanmamasından dolayı kötü bir final oldu. Neyse ölen ölür kalan sağlar bizimdir.
https://eksisozluk.com/entry/62037363
Ekşi sözlük yazarı ise her şeyi bilir. Heç bir şeyi beğenmez!
 
Bleach benim zevkine okuduğum bir seri pek bir beklentim yoktu zaten.Yhwach ın Aizeni biçmesi hoşuma gitti ama.Okadar dedik Yhwach farklı seviyede diye.
 
2016'nın ilk yarı satışlarında Bleach 22. sırada. Final arcında olan bir seri için oldukça kötü durumda bence.
Kaç bin satıyor, orası önemli? Dergideki sırasını salla. Animesi gelcek daha, üstüne ne bileyim, bir dünya ıvır zıvır çıkarıp satarlar.

Kuba zaten zengin olmadı mı? Bir dergi bunu Nasıl eziyor anlamıyorum. Sinema filmi bile yapsalar bir sürü para kazanırlar.

3-5 haftalık Manga olsa sırası dandik deyip kaldırsınlar da bunu çözemedim. Bir tane mi dergi var, başka yere geçsin.

Bakuman izledik, demek o kadar acımasızlar ha.
 
2ch bilgisine göre Bleach'in finali 685. bölümde değil, gelecek bölümde olacakmış. Bleach iki bölüm üst üste renkli sayfa ile çıkmış olacak.

Ayrıca bu haftaki Jump sayısı çift sayı olduğu için gelecek sayı resmi olarak 22 Ağustos'da çıkacak.

Bleach'in final sayısında önemli bir duyuru da olacakmış. Japonlar haberin bir süredir söylenti şeklinde dolanan live-action film ile ilgili olduğunu tahmin ediyormuş. (Animecilerde umudunu kaybetmesin, belli mi olur...:))
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık