Hoaydaaa685 Hakkında Spoiler :
Hoaydaaa685 Hakkında Spoiler :
Evet 1 bölüm daha olduğunu paylaşmıştım.10 year timeskip
Kyoraku is having a drink infront of Ukitake's grave
The repairs to Soul Society are roughly finished
Little girl Nemu and Mayuri are going to inspect the reconstruction zones.
Mayuri: "Come along now, Nemu Hachigou"
Nemu: "Yes, Mayuri-sama!"
Mayuri: "...Your voice is too loud..."
Kenpachi, Ikkaku, and Yumichika are on their way to the new captain ceremony, but they don't know where it is
Kenpachi:"I've been getting lost till now because of Yachiru! But she isn't here now. I can't get lost! Let's get going!"
Iba is heading to the ceremony from the training grounds.
Hitsugaya: "You don't have to work so hard, Captain Iba"
Iba: "I still don't have the caliber of a captain... so if I skip out on these trainings, I won't feel like I'm a captain."
Hitsugaya: "That's an amazing spirit you have there... But there's someone I want you to say that too!"
Rangiku: "Waaa! Who! Could it be Shuuhei!?"
Hisagi: "That's inexcusable,Rangiku! I've already told you that it's because I've already finished my bankai training!"
They are having a new captain ceremony for Rukia, the new captain of the 13th squad
Vice-captain Akon: "The gauge is giving off a weird reading... this is like the reiatsu of Yhwach from ten years ago."
End
NEW CAPTAINS
1 Kyoraku
2 Soi fon
3 Rose
4 Isane
5 Shniji
6 Byakuya
7 Iba
8 Lisa
9 Kensei
10 Hitsugaya
11 Kenpachi
12 Mayuri
13 Rukia
Apparently, Renji is standing next to/nearby Rukia in the new captain ceremony.
This week Chapter 685.
Next Week No Chapter.
A week after next week Last Chapter. Chapter 686.
Bitmemiş. Bir bölüm daha var.
2ch bilgisine göre Bleach'in finali 685. bölümde değil, gelecek bölümde olacakmış. Bleach iki bölüm üst üste renkli sayfa ile çıkmış olacak.
Ayrıca bu haftaki Jump sayısı çift sayı olduğu için gelecek sayı resmi olarak 22 Ağustos'da çıkacak.
Bleach'in final sayısında önemli bir duyuru da olacakmış. Japonlar haberin bir süredir söylenti şeklinde dolanan live-action film ile ilgili olduğunu tahmin ediyormuş. (Animecilerde umudunu kaybetmesin, belli mi olur...)
Hiç bakmamıştım ya.Evet 1 bölüm daha olduğunu paylaşmıştım.
4.takım sağlık içindi Unohana gidince onun yerine gelenin vice captain gelmesi normal bence. O kadar yıl harcamış Unohana'nın yanında. Bankai şartı vardı kaptan olmak için haklısın. Bankai değil shikai bile açıklanmadı. Hiç savaşmadı çünkü şu ana kadar. Görevi o değil.Yahu isane nin shikaii ne işe yarıyor o bile belli değil nasıl kaptan oldu bu kız. Hani bankai şartı vardı? Benim okumadığım önceki bölümlerde mi açıklandı ne oldu?
AHAHAHAHHAHÇer çöp kaptan olmuş, kendine saygısı olan istifa eder.
Kenpachi zamanında Tousen ve Komamaru'ya ikiniz beraber gelin diyordu, şimdi diyecek Ada'm kalmamış.
Onu Ichigo için söyledi ve onun sebebi de 3-4 gün gibi kısa bir sürede olduğu içindi. Bankaiye ulaşmak zaman alıyor ama Ichigo Urahara sağolsun günler içinde ulaştı. O yüzden dedi onu.AHAHAHAHHAH
Yıkıldım resmen ya hala gülüyorum.
Arkadaş serinin başında byakuyanın bir konuşması vardı. İşte bankaiye bilmem kaçyılda bir shinigami ulaşabilir. Onun adı asla tarihten silinmez. Koskoca ailelerde bile ulaşan olmayabiliyor. Felan bir konuşma yapıyordu.
Çer çöp açar oldu. Neyse şu kenpachinin kolunu geri verin. Bankaisinde uzmanlaştırın başka bir şey istemiyorum
Bu arada Ukitake bok yoluna mı gitti şimdi. Adam giderken en azından bankai açıp birini alıp gitse daha faydası dokunurdu
Hayır hayır. Bankaiyi anlatıyordu. SS BANKai kavramını anlatıyordu. İchigo ile alakası yok.Onu Ichigo için söyledi ve onun sebebi de 3-4 gün gibi kısa bir sürede olduğu içindi. Bankaiye ulaşmak zaman alıyor ama Ichigo Urahara sağolsun günler içinde ulaştı. O yüzden dedi onu.