Şu son kaptan olaylarından sonra v2 yapıp eylülde kaldığı yerden devam teorisi yatmış oldu büyük ihtimalle.
Bach seviyesinde reiatsuya ne diyorsun?Devam etmeyeceğinin anlaşılmasıyla bende hayal kırıklığı,sinir bozukluğu ne ararsan var...
Ve sinirliyim.Yorum yapasım gelmiyor.
Kaptan olacakların gösterilmesi bittiğine işaret gibi gözüküyor.
Bankai ve kaptanlık konusunda problem yok.Teğmenlerden başkası kaptan olmaz zaten.Bankaide ustalaşmak 10 seneydi o yüzden 10 sene sonrayı göstermesi de muhtemel ve normal olan.
Kim İchigo mu ?Bach seviyesinde reiatsuya ne diyorsun?
Geleceği değiştirip kendini 10 sene sonrasında mı var etti?
Akon bölüm sonu diyor ki, on yıl önceki Bach seviyesinde bir reiatsu tespit ettik.Kim İchigo mu ?
Spoiler okumadım yazılanlara baktım sadece işteyken.
seri normal şekilde bitse muhtemelen takılmazdım buna da , o sonun üzerine daha sinir bozucu geldi. görevi o değil doğru ama ortada unohana gibi bir gerçek varken de insan düşünmeden edemiyor. Bir de iba var . tamam teğmen de bu adam ne yaptı bugüne kadar. bir kere ikkaku ile sake kavgası verdiler bi de allon'a arkadan saldırıp tek yedi. her neyse artık. mecburi bir bitirme kararı üzerine bu kadar olur ancak. umarım animede üzerini tamamlarlar da hevesimiz kursağımızda kalmaz hepten.4.takım sağlık içindi Unohana gidince onun yerine gelenin vice captain gelmesi normal bence. O kadar yıl harcamış Unohana'nın yanında. Bankai şartı vardı kaptan olmak için haklısın. Bankai değil shikai bile açıklanmadı. Hiç savaşmadı çünkü şu ana kadar. Görevi o değil.