Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Ha bu arada, şunu da diyeyim: Jack Kaido'nun sağ kolu falan değil, tamamen götten uydurma o.
Taken from the official Viz translation:

Sheepshead: "Who do you think you're demanding an introduction to?! This here is a trusted confidant of Kaido, one of the four emperors of the sea!! One of his three closest associates, each of whom is named after a disaster!! This is the great Jack the Drought"

Oda Box: Animal Kingdom Pirates, Lead Performer, Captain of the Mammoth Jack the Drought

No mention of him being Kaido's right hand man in the official translation.
 
Dof sağa sola atar yapabilir, güç gösterisinde bulunabilir diğer elemanlara karşı fakat gidip de ailesiyle muhabbet ederken "şu işler bitsin de Amiral'i indirelim" diye boş laf edecek biri değil. Ha dersin ki CP-0 ile indirecektir, eyvallah derim.
Amiraller tabii ki Yonkoularla kapışabilecek güçte adamlardır, ama kesinlike onlardan güçlü değildir. Bir Yonkou amirali zaten indiremiyorsa bu Denizciler gerizekalı mı da dünyayı terörize eden bu korsanları 3lü 4lü toplanıp indirmiyorlar? Binbir türlü çakallıkla düşürmeye çalışıyorlar? Dayanakları olan liderleri inen yonkou astlarından mı korkacak denizciler? Herkes WB'den çıkarım yaparak yola çıkıyor. WB dediğimiz adam zamanı geçmiş biriydi. Roger gibi hastalıklı bir şekilde öldü. Şu anda denizleri yöneten en azından 2 kişi öyle değil. BB dediğimiz adam korkağın teki, dünynaın en güçlü 3-5 meyvesinden ikisine sahip olmasına rağmen Amiral duyunca topukluyor, onu adam yerine bile koymuyorum ben ama Shanks, Kaido veya Bigmom öyle mi? Bigmom birini düğününe çağırıyorsa tıpış tıpış gideceksin deniyor, neden deniyor?
Korsanlar Kralı'nın rakibi, denizcilerin en güçlüsü olan bir "D." aka Garp The Gavattı. 70 yaşına gelmesine rağmen(Burası tamamen çıkarım :D) ne kadar güçlü kudretli olduğunu gördük. Şimdiki hiçbir amiral Garp kadar güçlü değildir. Yonkou gücünde bir amiral arıyorsan örneği önünde, başka da yok.
Şimdi gelelim Kidd mevzusuna. Ben senelerdir -bu forumda takılan arkadaşlar şahit- Kid'in abartılmış biri olduğunu söylüyorum. Millet benim yüzümden pıçak adam diyor Kid'e. Jack'i gördük, ödülü 1 milyar. Neden? Kid gibi sağa sola saldırdığından olabilir mi mesela? Ödülü tamamen sivil halka zarar vermekten çoğalmış biri. Mangada dendi bu ben demiyorum.
Kaido dediğimiz adam dünyanın en güçlü canlısı olarak tanıtıldı. Denizcileri elinde oynatan, Shanks'ı görünce kılı kıpırdamayan Dof Kaido'yu duyunca altına sıçıyor, soğuk soğuk ter dökmeye başlıyor. Kid'i ezen adam bu herifti.
Ne güzel yazmışsın. Tek bir yer dikkatimi çekti katılmakla beraber. Dediğin gibi 4 amiralle yonkouyu rahat indirirler fakat bu boşlukta çok şey kaybedeceklerdir. Tek amirali de yonkou üstüne salmazlar(Teach hariç :D).

Ayrıca çıktılar diyelim 4 yada 3 amiral yonkouyu bulana kadar mairneyi yıkarlar büyük ihtimalle. Bunun dışında ise Marine'de güçlü diyebilirim sanırım. Karargah NW'de. Yerleri de belli. Birleşme gibi bir durum olsa çok rahat basarlar. Marine'nin caydırıcı bir güç olduğunu söyleyebilirim.

Bunun dışında senin tabirinle pıçak adamdan ümitliyim hala. Hakkını veremedi bence karakterin Oda :/
 
Ne tartışmalar dönmüş. Bir tanesi bayiltti beni. 11 süpernova 1 Amiral alamazmis. Yonkou adamları Amiral alamıyorken Novalar kim ?

Luffy' i gidiyorlar Yonkou adamları ile eş değer bile değil daha aşağı tutuyor? Bu adamlardan bazıları, acemi Luffy' nin hakisine bayılan adamları bir de. 11Supernova' yi bırak tek başına Luffy' nin şansı var bu Yonkou ve Amiraller karşısında bunu da yakın zamanda göreceğiz. Ama ben o yakın zamanda Luffy' i Yonkou karşısında abuk subuk durumlarada düsecegini de söylüyorum. Bunu Oda maalesef hep yapıyor amacı neyse artık. Belki de normali budur. Ruh hali bulunduğun durum buna imkân verebilir.
 
Luffy'nin hala sakladığı şeyler var mıdır? Vardır.
Law'ın? Vardır.
Kid'i ise hiç görmedik. Bunlarla denktir ama.
Bunlar en tehlikeli 3 nova.

Arc nereye doğru gidiyor? Yonkou'ya. Ne sanıyorsunuz? Üçü dayak yiyip Kaido'ya yenilip arc bitecek mi? O adaya gelindiğinde Kaido'nun dayak yiyeceği kesin.

Dof örneği veriliyor. Sinirleniyorum cidden. Şuna sinirleniyorum. Adam kendi keyfine göre bir yerden bir şey alıp ona göre yorumluyor.
Dof'u 2 kişi alamamışlar.Adamla 2 vs 1 mi attılar? 2 vs 1 atsalar Dof acaba ne kadar dayanırdı?

Şimdi ise 3 vs 1 ihtimali var. Bu üçlünün karşısına istediği çıkar yenilecektir!!!

Mangaka istese hani Kaido'yu da Luffy'ye tek aldırır. G5 çıkartır. Bir de meyve uyanışı. Üstüne ekstra haki+ azim.

Böyle kalıverirsin. Sonra ağlarsın.
''Kaido'yu tek almadı. :(''
''Law ve Kid de vurmuştu. :(''

diye.
 
''Hakisi Hody'ye dayanmadı. CC'ye dayanmadı.''


Eee kardeş Dof'a dayandı ama???????? Bundan da bahsetseydin??? Dof hasar verebildi mi Luffy'ye??? Kesici ve delici saldırılar yaptı Luffy hala ayaktaydı.
 
@Monkey D. Luffy Law'ın sakladığı saldırısı filan yoktur.Luffy'nin neyse.O vsyi kazandı.Ama Law kaybetti.Eğer daha etkili bi saldırısı olsa emin ol bunu Doffy üzerinde uygulardı.Ki kendiside diyor elimden geleni yaptım diye.

Bu arada ne tartışma dönmüş arkadaş yonko-amiral konusunda. :/ Yonko>Amiral.Sağkol-Amiral konusunda ise ben bi sağkolun amirali alabileceğini düşünürdüm ama bu fikrim biraz değişti.Bir tek Shiryu amiralle eşit olabilir gibi.O da en fazla eşit.
 

Roronoa Zoro

@Monkey D. Luffy Law'ın sakladığı saldırısı filan yoktur.Luffy'nin neyse.O vsyi kazandı.Ama Law kaybetti.Eğer daha etkili bi saldırısı olsa emin ol bunu Doffy üzerinde uygulardı.Ki kendiside diyor elimden geleni yaptım diye.

Bu arada ne tartışma dönmüş arkadaş yonko-amiral konusunda. :/ Yonko>Amiral.Sağkol-Amiral konusunda ise ben bi sağkolun amirali alabileceğini düşünürdüm ama bu fikrim biraz değişti.Bir tek Shiryu amiralle eşit olabilir gibi.O da en fazla eşit.
Herkes sağ kolu Rayleigh gibi falan bekliyor. Rayleigh HAYVAN gibi güçlü bir adam. Roger'la olmayıp emekliliğe ayrılmasa Yonkou olurdu büyük ihtimalle.
Roger'ın Rayleigh'a Partner dediğini söylemeyi unutmuşum.
 
Anlayamadım gitti. Aradan 10 yıl geçse gene aynı muhabbet dönecek forumda. 2 yıl önce amiraller öcüydü. Herkes onlardan korkardı. Time-skip sonrası ise bu rolü onların bir üst modeli olan Yonkou devraldı.

Mf'de en büyük güçleri gören, 2 yıl boyunca Rayleigh gibi bir canavarla çalışan Luffy, dolayısıyla rakiplerinin nasıl bir seviye olduğunu bilen Luffy artık amirallere tek başına meydan okuyor. Yine 2 yıl Mihawk ile çalışan Zoro da amirale diş bileyip sıra bende diyor. Burada yenip yenmemeleri önemli değil. 2 yıl önce yusuf yusuf çeken adamların artık kendilerinden emin bir şekilde amirallerin karşısına çıkıyor olmalarıdır. Bu adamlar amiral seviyesini biliyor gençler, uyanın artık. Serinin yarısından çoğu bitmiş, KK'lık yolunda son dönemece girilmiş ve en büyük saga başlamış durumda. Hal böyleyken şurada yazılan çizilen şeylere gülmemek elde değil. Millet hala olayların East Blue'da geçtiğini sanıyor galiba.

Not: İki amirale de posta koyan, zerre korkmayan Dof ile Kaido'yu duyunca rengi atan Dof'u getirin aklınıza. Şu örnek bile aradaki farkı kanıtlar nitelikte ama boşa yazıp çiziyoruz muhtemelen.
On numara yazmışsın kardeşim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık