Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş uzar arkadaşlar. :D Bu seviye işinin özellikle çocukların eğitiminde çok değişkeni var. :S @Berkay milli eğitimin temel hedefi ortalama a2 liseye kadar. O yüzden sorular öyle.
 
o seviyede olmamaları bir yana ingilizcenin de muazzam bir katkısı yok lgsye muhtemelen ingilizcede 5d falan yapıp matematikten 2-3 doğru daha yapsa daha etkili olur onun puanına, bu arada bilmediğimden soruyorum ortaokul seviyesindeki öğrenciler için b2 gerçekçi bir düzey mi?
Bir sürü tanıdığım ortaokul öğrencisi var C1+ seviyesinde İngilizce bilen. Kardeşim de onlardan biri. B2 adam akıllı İngilizce eğitimi alan herkes için 2 sene içinde ulaşılabilir, gerçekçi bir seviye. O yüzden 8 sene İngilizce eğitimi alan öğrencilerin EN AZ bu seviyede olması gerekiyor benim gözümde, bunu başaramıyorsak eğitim sistemimizde büyük bir sıkıntı var demektir ki olduğu bariz zaten de. Doğrusal denklemleri yapamayan öğrenci çok oluyor diye bu konuyu müfredattan kaldırmıyorlar ama İngilizceyi her çocuk öğrenemiyor diye müfredatı en düşük seviyede tutuyorlar, bu da bana saçma geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık