Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aralar iyi bölümler geldiğinden olabilir. Hurdacı tarafı bitti, garp gösterildi, şimdi BB tarafında. Hurdacı'yı gösterdiğinden off panel geçeceğini sanmıyorum ancak belli olmaz oda'ya feyk atabilir lakin sonucu her türlü göstericektir. Belki tayfa tarafına da geçebilir ancak orada biraz yavaş ilerliyor artık seraphimlere ayar vermesi ve Kizaru'nun gelmesi lazım. Her arc bazı şeyleri dibine kadar verip gereksiz uzatıp asıl vs'lerde istenileni verememe çok oldu. Madem final saga, gereksiz uzatma. Bilgiler tabiki olucak ama vs'lerde istenileni de vermesi lazım. Uzatacağı bir arc varsa raftel olsun. Dibine kadar uzat orada ortam müsait :)
BB zaten dövüşü kazandı şu anda adaya doğru geliyordur. Adada yaşanan savaşın üzerine gelecektir ve Garp'ı indirecektir muhtemelen. Teach, Amazon Lily'de karşılaştığı Seraphim'lerden dolayı Coby'den bu konuda bilgi aldıysa Egghead'e giderek Seraphim'lerin gücünü elde etmeye çalışabilir. Devon, Lafitte, Kuzan bu iş için gelmiş olabilir. Devon'un yüzünü ve sesini değiştirme gibi bir yeteneği var belki bu sayede Seraphim'leri yönetebilir.

Bir yandan da artık Hasır Şapka Filosu'nun sahneye çıkması gerek.
Egghead'de yaşanacak savaş bayağı sağlam olacak .
 
Hükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?
Cora-san hakkında sohbet edebileceği tek ismin Law olması. Cora hatrına Law'ın dahil olacağı yerde ufakta olsa yardımda bulunmasını bekliyorum. Cora-san Law'ı koruduysa ben de korurum misali.

Sırf bu sebepten seni yakalayıp hapse atmıyorum gibi bir şeyler demişti Law'a.
 
Son düzenleme:
Teach çok büyük adımlar attı.(Law, Coby, Hancock, Puding)
Shanks yeni adımlar attı (Elbaf, Kid)
Luffy belki de en büyük adımı atan kişi (Vegapunk)

3 yonkou resmen One Piece savaşına girdiler lakin Çapraz Lonca henüz bir şey yapmadı. Crocodile kesinlikle boş durmaz büyük bir adım atar. Benim beklentim Morgans-Vivi tarafı ile bir kontakları olacağı yönünde. Medya gücü ve Vivi sayesinde 1 antik silah ile dengeyi kurarlar gibi geliyor bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık