Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana pek hoş gelmedi bu tarz farklı birşey yapacağım havasıyla girilen işlerin başarılı olduğunu pek sanmıyorum.(yüzdesel olarak) Biraz daha basit tutmak lazım.
Cafe’yi neden açmak istiyorsun? Bu fikir güzel geldiği için mi? Yoksa cafe açmak istediğin için mi? Yani bu fikir olmasa da cafe işini yapmak ister misin?
Bu fikir güzel geliyor hemde kazandırabilir. Ama sade minimalist bir tarz da olabilir.
 
Evet onun gibi düşündüm ama alkolsüz. Kahve falan böyle gençlerin daha yoğunlukla tercih edeceği hem eğlenceli hemde kendilerini rahat hissedebilecekleri bir mekan. Tabi para kazandırmalı 😁
Benimki direkt konsept. İçeride aydınlatma olarak gaz lambası ya da meşale olacak, hiçbir elektronik eşya olmayacak. Bardaklar ahşap, boynuz ya da metal olacak falan.
 
Bu fikir güzel geliyor hemde kazandırabilir. Ama sade minimalist bir tarz da olabilir.
Kahveci açmak için böyle aksiyonlara girmeye gerek yok bence. Hani restoranı konseptli yapsan okey, ama insanlar alt tarafı kahve içmeye gelecek. İnsanlar kolay kolay konsept bi yerde kahve içicem diye yolunu uzatmaz. Ayrıca açacağın cafe’nin cok büyük olmayacağını da düşünürsek insanları biraz daha take away’e yönlendirebiliypr olman lazım starbucks gibi. Amacın kahve satmak olmalı, mekan güzelmiş diye oturan insanlar senin için handikap olacaktır. Gençlerde para yok zaten, orta dünya konseptli kafeye gelen geek’leri hedef alırsın, adam bi kahve alır 3 saat oturur konsept güzel diye . Para kazanabilir misin sence böyle ?

lokasyon falan cok daha önemli şeyler. İyi bir lokasyonda rekabetçi fiyata kahve satabilir misn bu tarz şeyler okeyse konsept falan bana biraz boş geliyor açıkçası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık