Üye silindi 7459
cok da güzel bi karı değil ya
cok da güzel bi karı değil ya
Kargaya yavrusu şahan görünürmüş. Adam aşık aşık.cok da güzel bi karı değil ya
Ne tarz bir dojutsu bu?Ahhhh ahhhhh
Medieval fantasy değil de, han tarzı bir mekan açma fikri var kafamda bayağıdır.Medieval fantasy conceptinde cafe açma fikri geldi aklıma böyle orcların, elflerin cücelerin falan geldiği fantasy cafe düşünün. Sizden fikir almak isterdim.
Doğru düzgün kariyeri yok ya. Birkaç yıl sonra Kanal D'nin gece yayinladiği filmlerde görürüz. Yaşı da olmuş 30.Ahhhh ahhhhh
Güzelmiş, gözlerine uzun uzun bakılır. Adı ne bu prensesin?Ahhhh ahhhhh
Abi 30 fena mı? bence ideal.Doğru düzgün kariyeri yok ya. Birkaç yıl sonra Kanal D'nin gece yayinladiği filmlerde görürüz. Yaşı da olmuş 30.
Bana pek hoş gelmedi bu tarz farklı birşey yapacağım havasıyla girilen işlerin başarılı olduğunu pek sanmıyorum.(yüzdesel olarak) Biraz daha basit tutmak lazım.Medieval fantasy conceptinde cafe açma fikri geldi aklıma böyle orcların, elflerin cücelerin falan geldiği fantasy cafe düşünün. Sizden fikir almak isterdim.
Evet onun gibi düşündüm ama alkolsüz. Kahve falan böyle gençlerin daha yoğunlukla tercih edeceği hem eğlenceli hemde kendilerini rahat hissedebilecekleri bir mekan. Tabi para kazandırmalıMedieval fantasy değil de, han tarzı bir mekan açma fikri var kafamda bayağıdır.