Takılıyoruz kanka, yoksa büyüttüğümüzden değil.Çok istiyorsa kursun benle ne alakası var?Kurma böyle fikir mi olur lan falan mı dedim?Şakasına bir şey yazdım alt tarafı ne diye bu kadar büyütüldü anlamadım.
Takılıyoruz kanka, yoksa büyüttüğümüzden değil.Çok istiyorsa kursun benle ne alakası var?Kurma böyle fikir mi olur lan falan mı dedim?Şakasına bir şey yazdım alt tarafı ne diye bu kadar büyütüldü anlamadım.
Ulan sen diyince baktım erkek arkadaşı var mı diye varmış.Yengenin bundan haberi var mı
One piece filminde oynayacakmış bu durumda seriye merak salıp senin videolarını beğenip sana sarabilir umudunu yitirmeUlan sen diyince baktım erkek arkadaşı var mı diye varmış.
Yandan bakınca fantastik ceoya benziyo hatta
Coğrafya kaderdir cidden moralim bozuldu, bu buna bakıyosa bana da bakarmış
Nasip olur mu beOne piece filminde oynayacakmış bu durumda seriye merak salıp senin videolarını beğenip sana sarabilir umudunu yitirme
Olmaz.Nasip olur mu be
O kadar film izledik, Parfüm filmindeki Laura karakterini canlandıran abla gibisi gelmedi. Tanrıça gibi geziyordu. Film kötüydü bu arada, kitabı daha güzel.Abi 30 fena mı? bence ideal.
Ah, sağ ol. Buralardayım ya bakınıyorum arada. )@Dr. Hiluluk reis yüzünü gören cennetlik nerelerdesin sen
Hacı çok karamsarsın, meseleyle alakalı olarak bencede olmaz fakat genel olarak böylesin onu kastettim.Olmaz.