Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakisini tüketmiş ve iki kere pert olmuş Luffy, Kaido'ya nasıl diş geçirecek onu ben de bilmiyorum açıkçası. Elaleme gelince günlerce savaştılar demeyi biliyor ama iş bizimkilere gelince bir günü bile göremiyoruz. :/ Savaş uzun sürecekse nasıl sürecek? Sürmeyecekse Kaido nasıl düşecek?
H. haki tasarruflu ampul gibi deyip mevzuyu kapatacakmış :hhh:
 
Gol D Roger o muazzam gücüyle bile bu alemde bizim hikayemize göre uzun bir süre gezdi turladı. Luffy yonko gücüne erişince eminimki seri hemen bitme pozisyonuna gelmeyecek. O güçle adaları gezmeye ve müttefik toplamaya devam edecek.


Peki son savaşa kadar kimle savaşacak? Nasıl ki shibukai dönemi bitti, bir iki yonko düşmesiyle yeni bir döneme geçilebilir. Adeta imparatorlar dönemi. Luffy dışında olan novalarda bu seviyelere gelecek muhtemelen ama Luffy sıyrılacak. Shiki, Linlin, Kaido, Newgate ve Roger gibi zirveler yonko sıfatı olmadan bir dönem geçirdi. En büyük ölünce ve sayıları azalınca yonko oldular, çünkü artık azdılar.

Luffy adaları fethedip en sona ulaşınca artık topladığı müttefikleri, desteğini aldığı halk ve krallar, ona özenen çaylak ve koca tarihin yükü ile Dünya Hükümeti ile savaşacak bence. Bu açıdan bakıldığında seri çokta hızlanmadı bence. Asıl ne olacakta bu 5 sene civarı sürede bunları işleyecek Oda?
 
- Kid-Killer dedikleri gibi Big Mom'ı uzakta tutabilirse büyük iş yapmış olacak.
- Prometheus büyük ihtimalle yangını içine alıp büyüyecek. Çünkü Zeus'u gözden çıkarmışlar gibi duruyor. Boş verin Yamato'yu filan, Zeus candır.
- Zoro haki açtı mı açmadı mı, haki benzeri bir şey mi yaptı yoksa yapmadı mı, bilinçsizce Ashura ile kral haki mi kullanıyor, ben çıkaramadım bölümden. Hayvan, hakisiz de iz bırakabiliyordur belki.
- Law Kaido'yu indiren adam değil, ancak bu zaferi kazandıran adam bence.
- 30 yaşıma geldim hala şu Luffy bebesi yumruk atınca gaza geliyorum.
- Bu arada çok ilginç bir duygu geliştirdim: Kaido'ya acıyorum lan bayağı. Bayağı meydan dayağı çekiyorlar adama. Yemediği şey kalmadı. Abi yeminle dayanıklı olmak da sorun. Şu an 1vs1'e döndü iş biraz soğurum heralde. Luffy hıyarını iyi bir dövsün. Kaido tayfaya gelsin oğlu Shogun olsun bence. (Lan neredeyse adamın Oden'e yaptıklarını unutacam.) Gerçi Yonkou olmanın sorunu bu herhalde: Devasa bir yalnızlık. Karasakalların WB'ye yaptıkları... Luffy umarım doğrudan kral olur. Yonkouluk işi kötü. Şimdiden şunu koyayım: Shanks ;(
 
Ya çok basit denklem. Hyo janjanli dedigi hakiyi akıtma. Luffy ilk olarak normal hakiyi koluna salıyor işe yaramıyor. Sonra diyor ki insan azmani seni çözdüm. Sen kral hakiyi silahına yüklüyorsun diyor o da kendi kral hakisini janjanli yani vucudundan salınım yapıyor. Bence öyle Luffy sevmeyenlerin dedigi gibi gökten güç almıyor.Tekrar eden olaylar olsada. İradesi zorlandıkca güçleniyor. Bak Zoro reise kral hakisini istemeden tum iradesini kullandigi icin kılıcına yükledi. Çok güzel bölüm. Keşke bitmese One Piece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık