Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Vasıfsız Naruto Karakterleri

Sizce Hangileri?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Hikayenin gelmiş geçmiş en iyi medical ninjasına 40 oy verilmiş.

İstihbarat ve Suikast birimine 19 oy verilmiş.

Ya anketin sorusunu anlamadı arkadaşlar ya da Naruto takip etmediler. Enteresan.
 
Hikayenin gelmiş geçmiş en iyi medical ninjasına 40 oy verilmiş.

İstihbarat ve Suikast birimine 19 oy verilmiş.

Ya anketin sorusunu anlamadı arkadaşlar ya da Naruto takip etmediler. Enteresan.
Anlaşılmıştır da insanlar sanırsam sevmedikleri karakterlere öncelik veriyorlar. Ya da güçlü olsa bile balon karakterlere. Mesela Naruto'nun babası ankette olsa gayet yüksdk alırdı o son savaşta beklentilerin aksine çok büyük bir olayını göremedik.
 
En sevmediğim Sakuradır ama 4. Büyük ninja savaşında oldukça işe yaradı hakkını yememek gerek. Karin'in de sürekli Sasuke peşinde koşması gına getirsede bir çok yerde Sasuke'nin yaşama tutunmasına sebep olmuştur. Özellikle Beyaz Zetsu'nun devasa golemini kageler dahil kimseler engelleyemezken tek başına savunmasını aşacak kadar güçlüdür. Hinata zayıf bir karakter olsa da Luffy'yi bir çok yerde ateşleyen karakterdir. Tenten'in yeteneği güzel olsada bunu iyi kullanamamıştır. Tek faydasını 4. Büyük Ninja Savaşında Rikudou Sennin'in silahlarını kullanarak yapmıştır. Yine de serideki en vasıfsız yan karakterlerden biri olarak yerini almıştır. Anbu için söylenebilecek çok şey var aslında. Seride anbu dediğin zaman Kakashi seviye adamlar beklentisi yarattı ama seri boyunca bize sıradan birer Jounin seviye ninjalar olarak gösterildiler. Oyumu Tenten'e bastım.

İno evet yetenek olarak Sakura'dan daha sönük kaldı ama iletişimi sağlaması ve 4. Ninja Savaşındaki yeteneğiyle herkesin bir arada kalmasını sağladı. Aslında kendinden bekleneni verdi.
 
Klasikte gideri vardı da shipp de tenten le kapışıcak vasıfsızlıktaydı. İsmi tamamen şov 2 tane düzgün jutsu bilen adamı yok Pain olayında gördük.
Hocam Uchiha yok edildi ANBU projesiyle. ANBU dediğimiz organizasyon tamamen derin devlet gibi bir şey. İçinde bulunmuş adamlar: Kakashi, Itachi, Shisui, Yamato, Danzo, Sai.. Şu örgütün vasıfsız olma şansı yok.
 
:respect:


Anket özelinde ben de Tenten diyorum. Tenten aslında kunoiçiler arasında en büyük hayale sahipti, Tsunade hayaline sahipti, ama Kişimoto işlemedi kızı, üzerine gitse güzel işler çıkarabilirdi Tenten'den ama yapmadı.

ve de Hinata. Kızın kumaşında şinobilik yok. Daha en başta babası fark edip üstüne gidiyor ama yine de koca bulmaktan öte bir eylemi ve isteği olmadı seri boyunca. Boruto'da şinobiliği hepten bırakmış durumda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık