Kishi değil genel olarak çoğu mangaka kadın düşmanı.Ana karakteri seven yardıma muhtaç kadın karakterlerden bıktım artık.Tenten. Kishi biraz kadın düşmanı. Kadın karakterler genel olarak vasıfsız.
Shounenler erkek ana karaktere sahip seriler olduğu için normal geri planda kalmaları. Ama Naruto baya kötü bu konuda.Kishi değil genel olarak çoğu mangaka kadın düşmanı.Ana karakteri seven yardıma muhtaç kadın karakterlerden bıktım artık.
Shonen olması bence bahane olarak gösterilemez.Ana karakter erkek ama yan karakterleri çeşitlendirme özellikle kadın karakterler söz konusu olduğunda çoğu mangaka çuvallıyor.Shounenler erkek ana karaktere sahip seriler olduğu için normal geri planda kalmaları. Ama Naruto baya kötü bu konuda.
Mashima-sensei hariç de !!!Kishi değil genel olarak çoğu mangaka kadın düşmanı.Ana karakteri seven yardıma muhtaç kadın karakterlerden bıktım artık.
Hocam Mashima-sensei ecchi'nin kıyısından dönmüş. Bir tık normal onun kiMashima-sensei hariç de !!!
![]()
Biz buna laiklik diyoruz.Hocam Mashima-sensei ecchi'nin kıyısından dönmüş. Bir tık normal onun ki![]()