Dondurmayı ısırarak yemeyen de yemesinKakashi diyenler görüyorumEminim ki dondurmayı ısırarak yiyorlar şampuanı kafalarına sıkıyorlardır
![]()
![]()

Dondurmayı ısırarak yemeyen de yemesinKakashi diyenler görüyorumEminim ki dondurmayı ısırarak yiyorlar şampuanı kafalarına sıkıyorlardır
![]()
![]()
Ticari zeka budur. Milletin üç kuruş için gtünden ateş çıkartan psikopat tiplerle savaşmak zorunda olduğu evrende büyük ihtimalle evine yakın küçük bir dükkanda bütün köyü sömürmüş adamdır bu.Köydeki en vasıflı insan da herkesin kabul edeceği birisidir herhâlde
![]()
Hocam anlatsana bunun sorumlusu neden Sarutobi'ymiş, merak ettim?Sarutobi hele hele Naruto'nun köy halkı içinde sevilmemesinin tek sorumlusu.
Bir kere köyü kurtaran Naruto ile ilişkisi yeter ticari deha tam olarak.Ticari zeka budur. Milletin üç kuruş için gtünden ateş çıkartan psikopat tiplerle savaşmak zorunda olduğu evrende büyük ihtimalle evine yakın küçük bir dükkanda bütün köyü sömürmüş adamdır bu.
Hiç okumadım ama Sakura'ya millet vasıfsızın önde gideni diyor.Şu konunun başlığını "En (sevmediğiniz, hayal kırıklığı yaratan, gereksiz vb) Naruto Karakterleri" şeklinde değiştirin bari.
Ankettekilerin neredeyse tamamı üstün vasıflara sahip şinobiler![]()
Vasıfsız demek, niteliksiz demektir, ayırt edici özelliği bulunmayan düz demektir. Sakura ise mangadaki en nitelikli kunoiçi yani kadın şinobi olmaya aday olabilecek kadar nitelikli biri. Mesele gücü değil, zaten sevmeyenler bile gücünü kabul eder. Sakura'nın kişiliği ve yaptıkları sevilmiyor.Hiç okumadım ama Sakura'ya millet vasıfsızın önde gideni diyor.
Bende öyle düşünmüştüm.Vasıfsız demek, niteliksiz demektir, ayırt edici özelliği bulunmayan düz demektir. Sakura ise mangadaki en nitelikli kunoiçi yani kadın şinobi olmaya aday olabilecek kadar nitelikli biri. Mesele gücü değil, zaten sevmeyenler bile gücünü kabul eder. Sakura'nın kişiliği ve yaptıkları sevilmiyor.
Aslında Naruto mangası içindeki günah keçisi de denebilir, okuyucuda manganın kötü gidişatına karşı biriken nefretin boşalatıldığı bir karakter. Her mangada böyle mangakanın birikmiş nefreti boşaltsınlar diye hedef olarak okuyucuya kurban ettiği karakterler bulunur. Sakura da bunlardan biri.
Bu anketörün oyunu. Bu tür karakterleri sona koyuyor ki az oy alsın. Bizim milleti de bilirsin bilmediğinde ya da doğru olduğunu zannettiği seçenek a veya b şıkkı ise hiç affetmez.Ben yelloz olan nasıl en az oyu almış ona şaşırıyorum. Bildiğin sarışın sakura kız. Hatta güç olarak sakura'nın tırnağı bile etmez.