Nasıl kakashiye oy verdiniz lan serideki en vasıflı karakter
Sasuke ve Sakura dünyayı rahat bırakıp uzaya gitseler orada bile hacim israfı olurlar, o dereceSakura Naruto'dan bildiğimiz faydalandı.
Sasuke köy için neler yapan abisinin intikamı için köyü yok etmeye çalıştı
O espiri artık eskidi çorbacıkNasıl kakashiye oy verdiniz lan serideki en vasıflı karakter
Onu bırak da metalci ergeni avatar yapmak nedir la hadi madem yapasın geldi daha şekil bir halini bulaydın mesela mangadan. Bunun üstünde Bülent Ersoy atkısı var resmenNasıl kakashiye oy verdiniz lan serideki en vasıflı karakter
Ben yelloz olan nasıl en az oyu almış ona şaşırıyorum. Bildiğin sarışın sakura kız. Hatta güç olarak sakura'nın tırnağı bile etmez.Nasıl kakashiye oy verdiniz lan serideki en vasıflı karakter
Ama tüm konohayı toplayıp çarpsan bir kakashi etmiyor...O espiri artık eskidi çorbacık![]()
Konohada akranı Gai dahil kendi gücüyle Kakaşinin ağzını açık bırakacak tonla adam bulursun yaAma tüm konohayı toplayıp çarpsan bir kakashi etmiyor...
İno>sakura....Ben yelloz olan nasıl en az oyu almış ona şaşırıyorum. Bildiğin sarışın sakura kız. Hatta güç olarak sakura'nın tırnağı bile etmez.
Bak gai tek istisna gerisi çöp yaKonohada akranı Gai dahil kendi gücüyle Kakaşinin ağzını açık bırakacak tonla adam bulursun yaKakaşi ne ya? El yumruğuyla savaşa giren bir kişiydi sadece.
Sen Asuma'ya çöp mü dedin?Bak gai tek istisna gerisi çöp yagücüyle yapabileceğinin en iyisini yaptı bence