Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben he diye koparır demiyorum ki. 2 kez koparma fırsatı var Dof'un elinde. Kullanmaması saçma değil mi? Sorun bu. Dof'un uzun kesmesi basit bir olay değil çünkü, vsnin kaderini tayin edecek bir şey. Bir karakter 2 kez vs bitirme fırsatı yakalayıp kullanmazsa ve sonunda Luffy'e yenilirse kimse bu 2 karaktere eşit falan diyemez yahu. Yok çünkü öyle bir şey. Böyle bir eşitlik olamaz. Ben bariz üstünlükten bahsediyorum burada. Luffy'nin aptalca hareket etmesi de kendi zaafıdır ayrıca. Dof gibi adama karşı basit hatalar yaparsan kaybedersin dövüşü.
Luffy'nin aptallığı Oda'nın mallığı başka bir şey değil. Biz bunu kabullendik sineye çektik öyle değerlendiriyoruz. O arcın lastik don gibi uzaması için herkese bir fb gösterilmesi için Luffy'nin mallık yapması lazım yoksa işler bu noktaya gelmezdi. Kurgu deyip geçeceksin Dof'un kol koparmaması da ondan Luffy'nin adam akıllı dövüşmemesi de
 

Alpamis

Ben he diye koparır demiyorum ki. 2 kez koparma fırsatı var Dof'un elinde. Kullanmaması saçma değil mi? Sorun bu. Dof'un uzuv kesmesi basit bir olay değil çünkü, vsnin kaderini tayin edecek bir şey. Bir karakter 2 kez vs bitirme fırsatı yakalayıp kullanmazsa ve sonunda Luffy'e yenilirse kimse bu 2 karaktere eşfalan diyemez yahu. Yok çünkü öyle bir şey. Böyle bir eşitlik olamaz. Ben bariz üstünlükten bahsediyorum burada. Luffy'nin aptalca hareket etmesi de kendi zaafıdır ayrıca. Dof gibi adama karşı basit hatalar yaparsan kaybedersin dövüşü.
Dostum cidden hiç objektif durmuyon. Bu konuda tamamen taraflısın. Bir çok kerede sana izah ettim. Acelem var su an yazamıyorum telden de yazılmıyor zaten.:( Bugün ki Dof' un saldırısının sonuçlarını ve ilk defa yaptığını da düşün. Bu arada saniyede koparabilir diyon ama salisede Kyrosu kurtarıyor.
 
Dostum cidden hiç objektif durmuyon. Bu konuda tamamen taraflısın. Bir çok kerede sana izah ettim. Acelem var su an yazamıyorum telden de yazılmıyor zaten.:( Bugün ki Dof' un saldırısının sonuçlarını ve ilk defa yaptığını da düşün. Bu arada saniyede koparabilir diyon ama salisede Kyrosu kurtarıyor.
Kendini nasıl kurtaracak la onun açıklaması yok gelmiş çok farklı örnekler veriyorsun. La adam dolamış dolamış. Kelepçe takmış. Ne diyon sen :D Tek fark kelepçe yapmak yerine koparacak ellerini veya ellerinden birisini. Bu tartışmaya açık değil. Bellamy açık. Ama onu da açıkladım. Göz var izan var. Orada da koparma fırsatı vardı. Objektif durmayan sensin. Yukarıdaki arkadaşlar kurgu diyor mesela. Luffy, oradan kurtulabilirdi demiyorlar. Sen ise kurtulabilirdi deyip açıklama yapamıyorsun. Fanlık yapma la. Çok mu zor evet Dof üstün, 2 kez yenme fırsatı vardı ama Luffy son dövüşte kendisini aşıp yenecek demek?
 
Çok güzel tartışma ortamı var ama malesef mobildeyim :/ Bölüm güzeldi hoşuma gitti sinir olmakla birlikte. Ama kısa geldi bana. Kısaca yazmak istediklerimi yazayım. Şu an için tartışmalara girmek istemiyorum mobilde olduğum için :D

Law ölmez, ölmemeli. Ölürse Luffy'ye ölümsüzlük verir bu da iyi olmaz. Şöyle iyi olmaz; zaten yeterince "imam power", "ne de olsa ama karakter, torpilli" gibi muhabbetler varken, eleştirmeye küçümsemeye yer aranırken bir de ölümsüzlük olayı olursa buralar hiç çekilmez.

Forumdaki Eiichiro Oda konusunda Oda'nın söylediği Luffy'nin uzmanlığı h.haki lafının neden söylendiğini göreceğiz gibi. Yani benim düşüncem Luffy Dof'u h.haki etkisiyle paketleyecek. Büyük ihtimal h.hakisiyle Dof'u bastırıp bitirici darbeleri indirecek. Bekleyip göreceğiz.

Son olarak da bunlar benim kişisel görüşümdür kesindir demiyorum. Eleştirenler ona göre eleştirirse sevinirim.
 
Klas duruyor ama tabanca :D

Bu arada bu vs en fazla 490a kadar sürer. Lucci vs Luffy kadar fark yok aralarında.
 
Trebol gevşek gevşek gülmekten bıkmadı hala.Ne beheheheymiş arkadaş.:ehe:

Law 2vs1 yapmış ilk sayfaya bakılırsa.Dozer gibi geçmiş Trebol ve Dof üstünden.Law'ın hareketi ve lafı koyduğu sahne ise on numaraydı.Şimdilik Law'ın pek numarası kalmadı.Olay artık Dof vs Luffy oldu.

Trebol Luffy'e tek başına saldırırsa kaderi aynı Bastille gibi olur.Tek yemese bile 2 yer.Çok uğraştırmaz Luffy'i.Hele ki Dof'a bu kadar sinirliyken Trebol gibi bir adamla uğraşmak istemez ama böyle kolayca yenileceğini sanmıyorum Trebol'un.Trebol ve Dof planlı olarak Luffy'e saldırır.Luffy baya zorlanır ama bir yerde destek güç gelip Trebol'a rakip olur.1-2 sayfada onun düşmesini okuruz.
 
Law hala oda açabilecek durumdaysa bir şekilde yırtar daha önce mermiyle vurulduğunda kurtulmuştu. Kurtulması durumunda Law kendisi yerine Doflamingoyu Luffy'nin haşat etmesini isteyecek mecburen,Luffy de borcunu ödemiş olur bu sayede.

Kurtulamaz,ölüp giderse son panelde ki sözün devamında Kaidou planının tamamını anlattığını düşünüyorum. Fabrikanın yıkılmış olması Doflamingo'nun yenilecek olması hedef olarak bizim tayfanın peşine düşülmesi demek oluyor, Luffy Law'ın planlarını dinleyecektir bu durumda. Law'ın ölümü Luffy'i delirteceği için vs biraz daha kısa sürebilir duygu patlamasından dolayı.

Luffy olurda ölümsüzlük gücünü elde edecek olursa seri benim için ciddi bir düşüşe geçecek,ölümsüz bir adamın KK olma ihtimali hiç heyecanlı gelmiyor.
 
Oğlum o Gözlükleri forumcak gözüne sokmazsak adam değiliz o kadar konuşuyorum bak , uyudum uyandım sinirim hala geçmemiş sabahtan beri . Bunuda çok ciddi söylüyorum ( Ki bunu lucci vs'sinde bile söylememiştim )eğerki luffy bu dof'u bir şekilde elinden kaçırırsa kurgu gereği , SERİYİ BIRAKIRIM .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık