Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779: Son Karşılaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın gözlüğü hala duruyor. Dof' a yapılmış elle tutulur iki saldırı var. Red hawk ve injection. Ki Red hawk hasar bırakmamış bile. Yahu bundan önce bu saldırılar Dof' a işlemez diyordunuz. ( Sözüm söyleyene) Şimdi ise red hawk yediği için dezavabtajlı kponumda hani bir çeliski var. njeksiyon saldırısı hasar olarak fazla bir sıkıntı oluşturmaz. Zaten saldırının bir işlevi çıkarsa bu değerlendirilebilir.
Alginda sikinti var. Evet adam cok etkilenmedi bu anlik olarak aciya dayanma esiginin yuksek oldugunu gosterir ama lastik olan Luffynin aldigi total hasarla karsilastirmak bile ayiptir,gunahtir.

Adami deldi yahu deldi. Arkasindan kanlar fiskirdi. Bildigin icinden kili gecti adamin ama fiziksel olarak pek hasar yokmus. Digeri de kalici degilmis. Luffynin sapkasi hala yerli yerinde ve bir kesigi bile yok.

Savununca biz fan oluyoruz. Mantikli bakilinca kim hasar almis kim cocuk parkindan cikip saraya gelmis belli oluyor.

Luffynin hasar aldigi adamlar copun bayrak tutani ama esit hirpalanmis oluyorlar.

200m devmis yok Chinjaoymus yok Bellamymis. Adamlarin hepsi tek yedi hepsi. İstisnasi bile yok. Akil karimi Doflamingonun aldigi hasarla Luffyninkini bir tutmak.
 
[İKAZ]Arkadaşlar lütfen olayı kişiselleştirmeyin![/İKAZ]
Hep yapmak istemişimdir.:ehe:
 
Abi dof bir kere bu sadırılardan bu kadar kolay etkilenecekse adamın kalitesini düşürmüş oluyosunuz. Zaten Red hawktan etkilenmediğinin bahsi geçti İnjectionsa onun bir seviye altı bir saldırıdır. Eğer rakibini zehirlemiyorsa ne biliyim.
 
Benimle muhattap olma kendi kapasitende laf sokmayada calisma.

Mantikli yanit vereceksen ustteki mesajima ver. Oyle laf atmaya calismakla olmaz.
Handikap diye klonu öne süren birisine ne desem boş olacağı için kendimi yormama gerek yok ama sadece şunu diyeyim.İki tarafın da aldığı darbeler,farklı kişilere aynı etkiyi yaratabilir.Bir tarafta yaratık gibi Dof var,diğer tarafta ise nispeten ona göre daha düşük seviyede olan bir Luffy var.Bu durumda Dof'un daha güçlü bir saldırıya Luffy'ye kıyasla daha fazla direnç göstermesi gayet normal. Bunların hepsini geçtim karakterlerin hali ortada.
Al burada da Dof'un verdiği tepkiden bir farkı yok.Vuran kişiler farklı ama vurulan kişiler de farklı.
Burada ise hiçbir sıkıntısı görünmeyen,gayet rahat duran bir Dof var.Eğer Law'ın saldırısından sonradan bir şeyler çıkmazsa o saldırı da Dof'u hiç etkilememiş demektir.Ekstra olaraktan bir red hawk'la felç geçirmesini mi bekliyordun bilmiyorum ama bu şekilde davranarak savunduğun adamı farkında olmadan yerin dibine sokuyorsun.


Benim anlamadığım sende alarm falan mı var ki her Dof mevzusunda gelip garip garip savunup gidiyorsun?

Not: Ben de sana benzerini diyeyim.Bir daha cevap veremeyecek olsan dahi en gıcık olduğum şeylerden birisi olan fan yaftasını yapıştırıp su üstüne çıkmaya kalkma.Olur da tekrar dersen farklı konuşurum.

Not 2: Dediğim gibi,sen hiç fan deme.Bu forumda bu lafı söyleyebilecek son kişilerden birisisin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık