Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779: Son Karşılaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Dezavantaj felan kalmadı kardeşim. Luffy' nin vaziyeti Dof' dan daha vahim gözüküyor. Law bir defa vurabildi Dof' a Bellamy' nin en güçlü saldırısını da bilerek alan biri var.
 
Bence prenses law ( ölmediyse ) kolunu kendi meyvesiyle halledip prensesin göz yaşı ile iyileşecek trebolu law alacak eğer CP-0 geldiyse veya daha güçlü biri her kim olursa olsn karşısında sabo yu bulur
CP-0 en başından beri adada geziniyordu bildiğim kadarıyla. Ve olaylara hiç müdahale etmediler. Savunmasız yakalamak istiyorlar sanırım. İşlerini büyük bir gizlilik içinde hallediyorlar zaten bunlar. Yoksa Koala bu kadar gizlenmezdi. Birileri karanlık koridorlarda geziyor demek ki.
 
Dezavantaj felan kalmadı kardeşim. Luffy' nin vaziyeti Dof' dan daha vahim gözüküyor. Law bir defa vurabildi Dof' a Bellamy' nin en güçlü saldırısını da bilerek alan biri var.
Red Hawk Luffynin bu arc yedigi tum saldirilardan daha kuvvetli bir saldiri. Ama Luffy cok kostu cok yoruldu tabi.

İnjector Shotu neyle kiyasladin acaba. Kosarken takildigi cakillarla mi? Adamin icinden kilic gecti e insaf yahu. Ayni manga ayni sayfa ayni panel. Bu kadar gormezden gelinebilir herhalde.
 
200m lik birinin en güçlü saldırısı(birkaç defa yiyor)+ Çin Çao dövüşü+Tüm o koşuşturma Bi red hawk Bi injection kadar vardır.Gerçi ne enjekte ettiğine göre değişir
 
Sanki Doflamingo aldığı hasarlar dışında efor harcamamış gibi konuşuyorsunuz law dövüşünde.Üstüne kuklalarla birlikte saldırma yeteneğini de kaybetti.İlk karşılaşmada luffyi kuklalar sayesinde kolayca tekliyor.Hala kolezyumda kalmış kafalar,ne Chinjaoymuş yahu üzerinden asır geçti be onun.
 
Neresinden bakarsan bak Dofilamingo Luffy'den daha fazla hasar aldı.Utanmasanız Luffy'nin arenadan çıkmak için dokunduğu kairosekinin düşmesine sebep olduğunu da yazacaksınız.
 

Alpamis

Neresinden bakarsan bak Dofilamingo Luffy'den daha fazla hasar aldı.Utanmasanız Luffy'nin arenadan çıkmak için dokunduğu kairosekinin düşmesine sebepolduğunu da yazacaksınız.
Adamın gözlüğü hala duruyor. Dof' a yapılmış elle tutulur iki saldırı var. Red hawk ve injection. Ki Red hawk hasar bırakmamış bile. Yahu bundan önce bu saldırılar Dof' a işlemez diyordunuz. ( Sözüm söyleyene) Şimdi ise red hawk yediği için dezavabtajlı kponumda hani bir çeliski var. njeksiyon saldırısı hasar olarak fazla bir sıkıntı oluşturmaz. Zaten saldırının bir işlevi çıkarsa bu değerlendirilebilir.
 
Luffy psikopata bağladı beklendiği gibi hızlı hızlı geçti Oda. Law'ın öldüğünü sanmıyorum prenses kurtaracaktır. Mihawk'ta haki olduğu sonunda kanıtlandı ama kılıcı hep hakiden siyah değildir tahminimce. Marineford savaşında Mihawk isteksizdi Wb'ye yolladığı slash dısında pek güç gösterisi yapmadı. Luffy'i kara kılıçla test ederken haki kullandıgını sanmıyorum. Mihawk hakisi olmayana haki ile saldıracak bir adam gibi gelmiyor bana
 

Roronoa Zoro

Luffy daha psikopata bağlamadı, yukarıya çıkıp Law'ın paramparça vücudunu görünce bağlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık