@Millennium Wizard
Hocam Dof'un klonlarını sırf eğlence için sağa sola gönderdiğini düşünürsek onun için pek önemli bir şey olmadığı ortada gibi.Ortada söylenildiği gibi bir handikap varsa bu Dof'un düşüncesizliğidir.Yollamasın etrafa salak gibi. :/ Ayrıca Luffy'nin parçaladığı klondan dolayı da buna handikap denilmez,sonuçta orada bir savaş var.Kozunu öne sürersin ve kazanıp kazanmamak,savaşın gidişatına göre değişir.Bir de madem bu kadar önemliydi,o zaman oyun oynamak yerine yanında tutsaymış klonlarını.Fakat bunlar problem değil.Çok kısa bir süre içerisinde klon oluşturabildiğini de gördük mangada.E ipi de bitecek değil ya bu adamın. :/
Law'ın yorumuna güvenmeyeceğiz de neye güveneceğiz peki?

İz falan diyorsun da işte gösterdim Luffy'nin halini.Vücudu belediye yoluna dönmüş,iz üstüne iz var. Ya zaten koskoca Dof,tek bir saldırıyla feleği şaşsaydı Dof'a Dof demezdik.Bırakın da bir şey olmasın tek saldırıdan.Ha Law'ın saldırıya gelirsek o deldi geçti bildiğin ama ileride uyuşturucu,zehir gibi etkiler göstermezse gene çok etkisi olmamış olacak.
Uzun lafın kısası,mangada belirtilmediği sürece Dof'ta şu an hiçbir sorun yok gibi duruyor bence.Kuş kafesi de meyvesinin gücünü azaltıyor mu bilmiyorum ama öyleyse büyük sorun var demektir cidden de.Fakat sanmıyorum yine de.
Şunu da bilmediğimden,yani gerçekten merak ettiğimden soruyorum.Lastik olsa da hakili darbelerde soğurma oluyor mu?