Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviren grubu sevmediğim için yapılan paylaşımı sildim. Rica ediyorum linklerini paylaşmayın.
Sevmeyi geç KorsanFan'ın çeviri grubu var zaten, diğerlerine ne gerek var.
Gelmişken bölüm yorumu yapayım. Uzun süre sonra ilk defa bir sayıda gaza geldim Zoro fena gövde gösterisi yapmış. Tekrar Zoro fanı mı olsam n'apsam.
 
Cavendish denilen adam 280.000.000 :beli: ödüllü bir kılıç ustası. Hakuba ise onun hızının ve gücünün aşırı derecede arttığı bir modu. Hakuba'nın gerçekten böyle bir eziğe yenileceğini mi düşünüyorsun? Nasıl okuyorsunuz zerre anlayamıyorum bu seriyi.
Sen ödüle göre yorum yapıyorsan o zaman işimiz var. O zaman hakuba doflamingoyu da şiş yapar? Ödüle göre seri okuyan birisi nasıl okuduğumuzu eleştiriyor ilginç.
 

Üye silindi 1004

İlerde oğlum olursa ismini Zoro koymazsam, ben bu ülkeyi terk ederim. Dağ gibi herifi kesti. Ki Zoro ful kokayı kesecek güçteymiş. Yani Zoro çok rahat Vergo'yu da keserdi, bu bölüm bunu gördük. Ama gerçeği söylemek gerekirse Zoro hala Sanji'nin altında arkadaşlar. Bu bölüm gerçekten iyi iş çıkardı ama, gerçeği hepimiz kabul etmeliyiz Sanji'nin baya bir altında Zoro. Son olarak "King of... Some place." Bu arada milletin ve Barto'nun tepkisi efsanevi.
 
Böyle çok kişili tayfa düzeninde (wb,bb,dof,barque works,belki kaido) kaptanla tayfa arası uçurum oluyor. Wb bence Marco dışında tüm tayfasina tek atabilirdi. Hatta Marcoya bile belki. Dofta öyle bence. Adam en iyi adamına tek atan adama 2 attı :/.Croco ya hiç girmiyorum:/. Bb belki değiştirebilir durumu.
Birde bizim tayfa düzeni gibi olan tayfa lar var. Shanks, roger gibi. Bu tip tayfa larda ise kaptan ve sağ kol aşırı güçlü oluyor. Sanmıyorum ki rayleigh a roger, Zoro ya luffy,Beckmana shanks tek atsın. Sağ kol bu tip tayfalarin yikici gücü .kötü yani ise bu tayfalarda çöpler ciddi manada çöp oluyor :^
Arkadaş çok iyi tespit yapmış.
 

Roronoa Zoro

Wb nasıl tek atsın Marco'ya yahu? Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık