Senin kafa benimkinden daha iyi çalışıyorBence kafasında verecek power up kalmadı. Olanları da yonkou savaşlarına ve son savaşa saklıyor diye şimdi zorlanmadan yendirmeye başladı![]()


Senin kafa benimkinden daha iyi çalışıyorBence kafasında verecek power up kalmadı. Olanları da yonkou savaşlarına ve son savaşa saklıyor diye şimdi zorlanmadan yendirmeye başladı![]()
Şaka yaptım o konuda arkadaşlar hemen celallenmiş. Verecek power up bulur. Diğer serilerden benzer güçleri bile alır halleder o işi de . Vs leri kısa tutmaya başladı ve bu beni hiç memnun etmiyor açıkçası.Senin kafa benimkinden daha iyi çalışıyorbencede dediğin gibidir bir ara sbs de bir 10-15 yıl sürecek gibi birşeyler dedimişti bu hızda giderse 3 yıla tamamdır bence
Manganın normal bölümlerini bu kadar uzatıp vs leri kısa tutmak akıl işimidr bilemiyorum bence dengeyi bulamıyor.Tek sevindiren olay ise Zoro güçlenmiş hakikaten güçlenmiş bakalım Luffye nasıl gececek 1 hafta
![]()
Cavendish denilen adam 280.000.000Hakubanın zorlanmadan ezeceği rakip zoro mu? yok canım bunu demiş olamazFan falan değilim ben luffy fanıyım biraz o da ama bunu söylemek neyin fanlığı veya haterlıgı anlamak güç.
Aynen öyle.Ara yoksa haftaya Tontatta patlatır Oda.
Bağa mı didin?Şaka yaptım o konuda arkadaşlar hemen celallenmiş. Verecek power up bulur. Diğer serilerden benzer güçleri bile alır halleder o işi de . Vs leri kısa tutmaya başladı ve bu beni hiç memnun etmiyor açıkçası.
Yok ya celallenmedim şaka yaptığın belliŞaka yaptım o konuda arkadaşlar hemen celallenmiş. Verecek power up bulur. Diğer serilerden benzer güçleri bile alır halleder o işi de . Vs leri kısa tutmaya başladı ve bu beni hiç memnun etmiyor açıkçası.