Belki dedim. Ki garp yamulttuysa wb de tek yumrukta ciddi iz bırakır.Wb nasıl tek atsın Marco'ya yahu? Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
Editgarpthefist eyvallah.
Belki dedim. Ki garp yamulttuysa wb de tek yumrukta ciddi iz bırakır.Wb nasıl tek atsın Marco'ya yahu? Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
A-a doğru lan, OP'yi bulup depremle Roger'a yollayan WB'ydi di mi?WB'den bahsediyoruz adam Roger'a bile tek atmış şaka mısın Aydın?
Zoro nu karanlık. Zoro adam gibi adam. Karanlık dedin mi BB sonrada Shiryu akla gelir.Tespit derken küçük tayfalarının kaptanlarının sağ kolu olan şahısların daha karanlık bir yüzü oluyor. Bu güne kadar Zoro'ya bakarsak düşmanların hep ikinci adamlarıyla dövüştü. Ve dövüştüğü adamlar sert adamlardı. Lanetli kılıçlarından tutunda, adam kesmelerine kadar herşeyi biraz vahşi. Luffy tayfanın aydınlık tarafıysa Zoro karanlık tarafı.
Adamın ne demek istediğini hiç anlamamışsın.Zoro nu karanlık. Zoro adam gibi adam. Karanlık dedin mi BB sonrada Shiryu akla gelir.
Öncelikle ilk siyah kısmı nereden anladın? Adam kesemeyeceğim bir şey yok diyor, Full beden koka yapan adama tek atıyor. Hani böyle çiziktirmiyor, bayağı gömdüğü gibi yamultuyor.O Haki kıyasından benim anladığım Pica ile Zoro'nun Haki seviyeleri yakın, ancak Zoro'nun Haki seviyesinden bariz üstün seviyede olan bir rakip onun kesmelerini durdurabilir, muhtemelen Vergo durdurabilirdi, ayrıca Doflamingo kesin durdurur diyebiliriz, Luffy de muhtemelen durdurur. Burgess muhtemelen durdurur, Chinjao muhtemelen, Sai yeni tekniği ile muhtemelen, Sanji'den emin değilim, Sabo durdurur, Amiraller durdurur vesaire...
Benim nefret ettiğim şeyler, seni ilgilendirmiyor.Öncelikle ilk siyah kısmı nereden anladın? Adam kesemeyeceğim bir şey yok diyor, Full beden koka yapan adama tek atıyor. Hani böyle çiziktirmiyor, bayağı gömdüğü gibi yamultuyor.
Vergo'dan başlayan kısmı nereden anladın?
Zoro nefretinden olmasın?