Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

  • Akainu

    Kullanılan: 226 64.0%
  • Oden

    Kullanılan: 115 32.6%
  • Berabere

    Kullanılan: 12 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Simdi o zamanki oden ile simdiki akainuyu kapistirirsak akaniu alır. Ama güncel oden dersek tahminen wb seviyesine yakındır.ya ucu ucuna kaybeder yada ucu ucuna kazanır
Benim hatirladigim oden oldugunde 39 yasindaydi ve gucunun sinirina ulastigini soyluyordu 59 yasindaki odenin 39 yasindaki halinden guclu olucagini dusunmuyorum sonucta insan bunlar nors tanrisi degil.
 
SBS'leri karıştırırken Sengoku, Akainu, Kizaru ve Kuzan aynı ligdedir bilgisi buldum. Bakalım forum Yonko ligine çıkarttığı Sengoku'yu mu düşürecek yoksa Amiraller mi yükselecek. Ben zaten aynı lige koyuyordum bunları. :D
E bende zaten en başından beridir Sengoku'nun prime halinin Aka kadar olacağını söylüyordum. Bazen bazı kişiler çok manasızca ve mantıksızca gaza geliyor.
"Hooo Roger Sengoku'nun ismini zikretti. Hakkında pek bir şey demedi ama Sengoku gelsin dedi kesin KK seviyesi"
Garp'ı Roger'ın ettiği kelamdan dolayı Roger ve Beyazsakal üstü görenler de var. Neyse...
 
Dünyanın en güçlü adamın'dan üst üstte aldığı darbelere rağmen ayağa kalkıp savaşabilen bir adam'dan bahsediyoruz çift meyvesi olan ve tüm tayfası yanın da olmasına rağmen kaçan yonkou karasakal'dan bahsediyoruz. Bu yüzden Oden ne kadar güçlü olursa olsun Akainu alır .
 
Akainu Amirallerin en güçlüsüdür ki Oden in Amiral seviyesi olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden Akainu alır diyeceğim.
 
Dünyanın en güçlü iki meyvesini yiyip, tayfasının yarısı dünyanın en tehlikeli suçlularından oluşan adam, akainu dan kaçıyor.
Diyeceğim bu kadar.
Boş argüman. Mevzubahis Teach oldumu yararına bişey yoksa Nami'den bile kaçar ama işin içinde büyük ödül varsa Wb'nin bile karşısına geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık