Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Gücü Kısılan Meyveler

Hep söylerim yıldırım güçsüz değil One Piece dünyasındaki insanların fiziksel güçleri ve dayanıklılıkları çok fazla.Bu tarz şeyleri kurgu içinde incelemek lazım.Şimdi bakıyoruz Zoro ev falan fırlatıyor.Sanji desen devasa taş sütunları topa vurur gibi fırlatıyor.Sen bu adamları bir yıldırm ile öldürürsen komik durur.Adam bir tarafta 100 tonluk şeyleri dümdüz fırlatıyor.Zoro 1 tonluk ağırlıkla antreman yapıyor normal dünyada insanın sınırı 200 kilo dersek 200 kilo nerede 50 ton 100 ton nerede?Normal dünyada yıldırım belki birini öldürür ama One Piece dünyasında normal yıldırım bu adamları ancak gıdıklar sigarasnı yakar.
Ben de hep Goro Goro no Mi'nin amper değeri düşük diye, ama daha anlatamadım. Bir milyon volt at istersen, onun amper değeri düşükse, dediğin gibi ancak gıdıklamaya yarar.
 
kısılmamış mı ?
İyi de lastik sonsuz uzayan, yassılaşan birşey değil ki. Çok güzel kurulmuş bence Luffy'nin meyvesi hatta kan pompası etkisi ve kemiklerini istediği gibi yer değiştirmesi ise kısmaktan daha çok artı değer katmıştır. Söylediğin kişi lastik değil diye biliyorum ama yanlış olabilir.
Arkadaşa katılıyorum. Kısılmasını bırak ekstrası bile var...
 
G2 ve G3 olmadan; lastik meyvesi, ortalamanın altında bir meyve olurdu büyük ihtimalle. Rakiplerinde sırayla deniyor, normal saldırı g2li saldırı o da mı olmadı patlat bir g3 yoluna bak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık