Gücü kısılmayan meyve var mı ?
Lastik?Gücü kısılmayan meyve var mı ?
inşallah ölmüştür de sağlam birine gider meyveGarp'ın ada yok etmek için bomba meyvesine ihtiyac olduğunu düşünmek . O adam zaten yok ederki ada yumruğu ile.
Bomba meyvesi konusunda da bence ne kadar şiddetli vurursan o kadar etkili bir patlama oluşturur. Atom bombasına kadar belki gidemez ama çok etkili bir meyve olur. Adam ezikti yapacak bir sey yok yani.
O da kısıldı . Lastik meyvesi sayesinde kapı altlarından bile geçebilecek şekilde esnek olunabilir atıyorum . Aklıma direkt olarak Bay Fantastik geldi .Lastik?
[video=youtube;MkE0pkVX8z8]http://www.youtube.com/watch?v=MkE0pkVX8z8&noredirect=1&hd=1[/video]Goro Goro... Öldürmeyen yıldırım mı olurmuş.
kısılmamış mı ?Lastik?
İyi de lastik sonsuz uzayan, yassılaşan birşey değil ki. Çok güzel kurulmuş bence Luffy'nin meyvesi hatta kan pompası etkisi ve kemiklerini istediği gibi yer değiştirmesi ise kısmaktan daha çok artı değer katmıştır. Söylediğin kişi lastik değil diye biliyorum ama yanlış olabilir.O da kısıldı . Lastik meyvesi sayesinde kapı altlarından bile geçebilecek şekilde esnek olunabilir atıyorum . Aklıma direkt olarak Bay Fantastik geldi .