Daha zorlanacak birsey görmedik başladığında belli olurLucci orada bedenini ne kadar yorduğunu gördüğü için diyor. Antremansız birinin birden depar atması gibi. Antremanla bu dezavantajın da kalktığını artık zorlanmamasından görüyoruz.
Daha zorlanacak birsey görmedik başladığında belli olurLucci orada bedenini ne kadar yorduğunu gördüğü için diyor. Antremansız birinin birden depar atması gibi. Antremanla bu dezavantajın da kalktığını artık zorlanmamasından görüyoruz.
Korsansın heryerde savaşıyorsun arkadaşlarının zarar gormesinden ise kendini zorlarsın yapmayan gider evinde oturur zatenÖmrünün gitmemesini istiyorsan, o tekniği yapmazsın.
Haklısın.Korsansın heryerde savaşıyorsun arkadaşlarının zarar gormesinden ise kendini zorlarsın yapmayan gider evinde oturur zaten
Eskisi gibi nefes nefese kalmıyor ve istediği uzunlukta tutabiliyor. Bir ilk Lucci ile kullandığına bak bir de şimdiki kullanımına aradaki fark bariz. Kendini zorlamak ayrı bir şey gear 2 kullanırken zorlanmak ayrı.Daha zorlanacak birsey görmedik başladığında belli olur
Işte diyorum ki daha ölümüne dövüş olmadı tek attığı takmadığı rakipler oldu dof ile kapışma başlasın ne kadar zorlanıyor belli olacakEskisi gibi nefes nefese kalmıyor ve istediği uzunlukta tutabiliyor. Bir ilk Lucci ile kullandığına bak bir de şimdiki kullanımına aradaki fark bariz. Kendini zorlamak ayrı bir şey gear 2 kullanırken zorlanmak ayrı.
Tamam o zaman benim dediğimin hiç anlamı yokmuş pardon :/Işte diyorum ki daha ölümüne dövüş olmadı tek attığı takmadığı rakipler oldu dof ile kapışma başlasın ne kadar zorlanıyor belli olacak
Ya hoca ben öyle demedim hoca hody olsun pacifistalar falan hani Luffy öyle Lucy deki gibi değildi birseyden demiyorum Luffy kendini zaten geliştirdi eskisi gibi olmazda illaki bi yerden yan etkisi oluyordur sadece etkisini belli etmiyordur falan belkiTamam o zaman benim dediğimin hiç anlamı yokmuş pardon :/
Böyle de canımı ye ama hiçbirşey yazmamışım gibi daha çok zorlansın görürüzde takıldın Luffy'nin kendini güçlü rakipler karşısında daha da çok yıprattığını görüyoruz ama sence g2'nin bir Impel Down macerası kadar vücudu üzerinde etkisi var mıdır? Giderek strese alışıyor vücudu ister istemez demek istiyorum. Kanı daha hızlı akıyor elbette etkisi olacaktır da Luffy'nin kendini zorladığı diğer durumlar yanında artık ahım şahım bir sebep görülmemeli bence. Aynı anda g2+g3 yaptığında vücudu bunu kaldırmazken iki yıl önce şimdi kan kaybıyla beraber bunları yapıp daha az etkileniyor.Ya hoca ben öyle demedim hoca hody olsun pacifistalar falan hani Luffy öyle Lucy deki gibi değildi birseyden demiyorum Luffy kendini zaten geliştirdi eskisi gibi olmazda illaki bi yerden yan etkisi oluyordur sadece etkisini belli etmiyordur falan belki
Bir şeyler kanıtlamaktansa Fantastic Four'u izlemeni tavsiye ediyorum .İyi de lastik sonsuz uzayan, yassılaşan birşey değil ki. Çok güzel kurulmuş bence Luffy'nin meyvesi hatta kan pompası etkisi ve kemiklerini istediği gibi yer değiştirmesi ise kısmaktan daha çok artı değer katmıştır. Söylediğin kişi lastik değil diye biliyorum ama yanlış olabilir.