Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Gücü Kısılan Meyveler

jporta

Garp'ın ada yok etmek için bomba meyvesine ihtiyac olduğunu düşünmek :). O adam zaten yok ederki ada yumruğu ile.

Bomba meyvesi konusunda da bence ne kadar şiddetli vurursan o kadar etkili bir patlama oluşturur. Atom bombasına kadar belki gidemez ama çok etkili bir meyve olur. Adam ezikti yapacak bir sey yok yani.
inşallah ölmüştür de sağlam birine gider meyve :D
whitebeard marinefordu tamamen yok edemedi meyvesiyle garpmı bu yaşında ada yokedicek? adamın bir tarafındaki kıllar ağarmış
 
Hep söylerim yıldırım güçsüz değil One Piece dünyasındaki insanların fiziksel güçleri ve dayanıklılıkları çok fazla.Bu tarz şeyleri kurgu içinde incelemek lazım.Şimdi bakıyoruz Zoro ev falan fırlatıyor.Sanji desen devasa taş sütunları topa vurur gibi fırlatıyor.Sen bu adamları bir yıldırm ile öldürürsen komik durur.Adam bir tarafta 100 tonluk şeyleri dümdüz fırlatıyor.Zoro 1 tonluk ağırlıkla antreman yapıyor normal dünyada insanın sınırı 200 kilo dersek 200 kilo nerede 50 ton 100 ton nerede?Normal dünyada yıldırım belki birini öldürür ama One Piece dünyasında normal yıldırım bu adamları ancak gıdıklar sigarasnı yakar.
 
O da kısıldı . Lastik meyvesi sayesinde kapı altlarından bile geçebilecek şekilde esnek olunabilir atıyorum . Aklıma direkt olarak Bay Fantastik geldi .
İyi de lastik sonsuz uzayan, yassılaşan birşey değil ki. Çok güzel kurulmuş bence Luffy'nin meyvesi hatta kan pompası etkisi ve kemiklerini istediği gibi yer değiştirmesi ise kısmaktan daha çok artı değer katmıştır. Söylediğin kişi lastik değil diye biliyorum ama yanlış olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık