Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 941: Ebisu Kasabası'nın En Çok Sevileni

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 76 50.7%
  • Orta

    Kullanılan: 51 34.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 23 15.3%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM teşrif ettiklerinde de BM ağlatmış olacak. Dua edelim de sadece ağlamakla kalsın.
Queen koca anayı hasta eder.Bu defa da hastalıkla uğraşı koca ana.Kaido tayfasının gücü de tescillenmiş olur.Yok krizdi yok hastaydı derken Shanks arcında da hamileydi der geçiştirir koca anayı.Böyle böyle seriyi bitirecek galiba bu adam.:hhh::hhh:
 
İçimden bir ses bu act BM'la Kaido karşılaşınca bitecek diyor.Bm hapishaneye ulaştığında aynı anda başkentte ortalık karışacak.Dolayısıyla Kaido başkente müdahale edemeyecek veletlerini salacak.Ve tabikide yemek sorun olacak, Çoppi,Kaido'yu suçlayacak ''aha bu yaptı'' diye.Sonrası malum Ana'nın zulmünden kimse kaçamaz.
 
Yok adadan gitmelerinden bahsetmiyorum. Law tabi ki de kalacak, adamları da. Kurtarma olayından bahsediyorum. Önceliği adamları onları alır bir köşeye çekilir onu diyorum :D
Tamam ama şöyle bir şey var. Zoro gelse Yasu'yu çarmıhtan indirse yine kaçamazlar. Zoro biriyle vs. atmaya başlasa Toko-Hyori-Yasu 3lüsü yine kaçamaz. Bir şekilde Law'ın onları oradan çekmesi gerekiyor. Onları köşeye çekildikleri yere alırken kendini alana bırakır. Böyle olmasını umuyorum. :oleyo2:
 
Gömdüğünü söyledim mi ? Sadece mantığının ne kadar yanlış olduğundan, ne kadar uçuk olduğundan bahsettim. Senin, Zoro teknik geliştirecek kadar yaratıcı değildi demene karşılık verip olayları uzatmama gerek yok bundan 15 sene önce kullanılan tekniğin hala en son teknik olarak kullanılacağını düşünüyorsan benim yapabilecek bir şeyim yok ne dememi bekliyorsun sana ? Yaratıcıdır yeni teknik bulmuştur mu diyeyim hani hiç mi anime izlemedin bilmiyorum ki.

Zoro önüne gelene, her dövüştüğü adama Ashura yapmıyor diye Amerika'yı adama kaç kere bulduracaksınız onu da merak ediyorum şahsen :bilmem:
Ben böyle bir şey demedim. Olayı mangakaya bağladım. En son teknik olacağını da demedim. Ashura önemli dedim. Ve sanzen sekainin Pica'ya kullanıldığı yerde Ashura arcın ortasında güme gidecek bir saldırı olmadığını belirttim. İhtiyacı olsa bile kullanmaz. Ezilir, yine kullanmaz. Luffy kullandı mı gear 4 gibi bir saldırıyı arcın ortasında?

Gear 5 ise bekliyorum. Rayleigh flashbackleri geldikçe de bir sonraki gearı beklemeye devam edeceğim. Luffy 6 ay yalnız kaldı. Bu sabit kaldığı için belirtilmedi. Raylegih bile Luffy'nin ne kadar büyüdüğünü merak ediyordu. Luffy ile son karşılaşmasında gücün daha da artmış diyordu.
 
King i Sanji alsa iyi olurdu. Zoro da Big Mom ı Luffy de Kaido yu. Gerçekte böyle bişi bekliyordum. Ama Luffy nin yaşam kağıdını gören herkes gelecek.
 
King, Sanji'yi follofoş eder. Diğer vs sonuçları da aynı şekilde.

Bana Luffy ve Sanji gömdürtmeyin arkadaş, fanlarıyım ben onların. :oleyo:
Luffy nin tayfasına bakınca Law ın tayfası boş çıktı. Adamlarda 2.güçlü bir karakter yok. Keşke onlarında güçleri ile ilgili bir bölüm çıkarsaydılar. Adamlar anca dayak yiyorlar. Yine de ağızları sıkı
 
Luffy nin tayfasına bakınca Law ın tayfası boş çıktı. Adamlarda 2.güçlü bir karakter yok. Keşke onlarında güçleri ile ilgili bir bölüm çıkarsaydılar. Adamlar anca dayak yiyorlar. Yine de ağızları sıkı
Bepo'dan ümitliydik. Minkleri güçlü diye tanıttı bize ancak bunu yaparken Bepo'yu es geçmiş. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık