Bir mink nasıl elektro kullanamaz. Oda'nın büyük ayıbıdır bu. Bebek bile kullanmış tüh sana Oda.Bepo'nun elektro kullanmaması Oda'nın oyunudur.
Bir mink nasıl elektro kullanamaz. Oda'nın büyük ayıbıdır bu. Bebek bile kullanmış tüh sana Oda.Bepo'nun elektro kullanmaması Oda'nın oyunudur.
Bebek>Bepo.Bir mink nasıl elektro kullanamaz. Oda'nın büyük ayıbıdır bu. Bebek bile kullanmış tüh sana Oda.
Law'ın tayfadan ümidi kestim. Law King ya da Queen'i indirsin yeter bana.Luffy nin tayfasına bakınca Law ın tayfası boş çıktı. Adamlarda 2.güçlü bir karakter yok. Keşke onlarında güçleri ile ilgili bir bölüm çıkarsaydılar. Adamlar anca dayak yiyorlar. Yine de ağızları sıkı
Acı gerçek.Bebek>Bepo.
Ben anlamadım ki zaten. Diğer novaların tayfası da aham şaham değil, kabulüm. Bir Kid sıyrılır aralarından. Ancak Law'ı ön plana çıkarmak aklında varken tayfasını nasıl pasif bırakabilirsin?Law'ın tayfadan ümidi kestim. Law King ya da Queen'i indirsin yeter bana.
Bence Law tayfasına güvenmediği için Korsanlar kralı olmaya çalışmıyor. Bu arada Law zekidir. Acaba Kaido yu indirmek için yaptığı plan ne. Hatırladığım kadarıyla daha söylenmediLaw'ın tayfadan ümidi kestim. Law King ya da Queen'i indirsin yeter bana.
Katılıyorum. Kid bir başkasıyla ittifak kurmuştu o kadar onunki de pasifti hatırladığım kadarıyla.Acı gerçek.
Ve gerçekten komik duruyor.
Ben anlamadım ki zaten. Diğer novaların tayfası da aham şaham değil, kabulüm. Bir Kid sıyrılır aralarından. Ancak Law'ı ön plana çıkarmak aklında varken tayfasını nasıl pasif bırakabilirsin?
Law başta planla gelmedi. Çünkü Kinemonların zaten bir planı vardı. Ona önayak oldu. Bu sürekli ifşa olmayalım diye kaçınmasından da belliydi. Hatta Luffylerle ifşa oldum diye Kinemon'dan özür diliyordu. Ancak var olan planda artık yok. Bunun üzerine plan düşünebilir.Bence Law tayfasına güvenmediği için Korsanlar kralı olmaya çalışmıyor. Bu arada Law zekidir. Acaba Kaido yu indirmek için yaptığı plan ne. Hatırladığım kadarıyla daha söylenmedi
Kid'in tayfasında Killer ve ateş saçan adam yeter. Killer ve ateş saçana denk olacak adam bile yok Law'da.Katılıyorum. Kid bir başkasıyla ittifak kurmuştu o kadar onunki de pasifti hatırladığım kadarıyla.
Bence plan yok, olsa da önemli değil. Planı bozacak bir salak tanıyorum.Bence Law tayfasına güvenmediği için Korsanlar kralı olmaya çalışmıyor. Bu arada Law zekidir. Acaba Kaido yu indirmek için yaptığı plan ne. Hatırladığım kadarıyla daha söylenmedi
Bence plan yok, olsa da önemli değil. Planı bozacak bir salak tanıyorum.
O salak birken ikiye çıktı son zamanlarda.Planı bozacak bir salak tanıyorum.