Amiraller,Karasakal Korsanları.Jinbe, Beyaz Sakal eski korsanları, Dressrosa arcı tayfası, Minkler, 9 Kın, Hapishanedekiler, Kid . Unuttuğum var mı? Hepsini bu savaşta bekliyorum.
Oda o zaman haklıymış. Bu arc efsane olacak. Arca başlayalı dün gibi hangi ara 35 civarında bölüm geçtiAmiraller,Karasakal Korsanları.
Sadece bir tane mi?
Öbür salak kim? :/O salak birken ikiye çıktı son zamanlarda.
Zoro olsa gerek. Adam savaşı erken başlatıcakÖbür salak kim? :/
Valla bir Luffy fanı olarak bu sefer karakterimi yedirmeyeceğim, savunacağım hatta abartacağım. Luffy salaklık konuaunsa zirvedir, yanında bir isim daha anılamaz bu konuda. :/
Yok ben tayfaca Luffy'ye yaraşır insanlar olduklarına inandığımdan dediydim.Öbür salak kim? :/
Valla bir Luffy fanı olarak bu sefer karakterimi yedirmeyeceğim, savunacağım hatta abartacağım. Luffy salaklık konuaunsa zirvedir, yanında bir isim daha anılamaz bu konuda. :/
Bm ve tayfası Tatlı niyetine Şenks de katılır.Amiraller,Karasakal Korsanları.
Brook da var ama sona doğru Shuten ya da Law kaçmalarına yardım edebilirTamam ama şöyle bir şey var. Zoro gelse Yasu'yu çarmıhtan indirse yine kaçamazlar. Zoro biriyle vs. atmaya başlasa Toko-Hyori-Yasu 3lüsü yine kaçamaz. Bir şekilde Law'ın onları oradan çekmesi gerekiyor. Onları köşeye çekildikleri yere alırken kendini alana bırakır. Böyle olmasını umuyorum.
Bm'nin kendisi ortada ama tayfası nerde belli değil.Bm ve tayfası Tatlı niyetine Şenks de katılır.
Onlar da bir şekilde gelecektir, hala hayattalar. Sonlara doğru 5 İmparatorun savaşını izleyeceğiz, at fava bekleBm'nin kendisi ortada ama tayfası nerde belli değil.