Aynen yemek verdi ya al Sunny senin olsun biz yüzerek de gideriz der şimdi Luffy.Caribou sayesinde Luffy'nin karnı doydu. Caribou ona yemek verdi. Yemek vermesi önemli. Üstelik endişeliydi onlar için. Çok belli, yol yapıyor Oda Caribou'ya.
Franki falan izin vermez o kadarına. Ama gel bereber denizlerde maceralar yaşayalım diyebilir. Zaten Luffy de yüzemez.Aynen yemek verdi ya al Sunny senin olsun biz yüzerek de gideriz der şimdi Luffy.
Adam daha ne yapsın de mi? #cariboutayfaya ... Islak saç bizdendir artık.Caribou sayesinde Luffy'nin karnı doydu. Caribou ona yemek verdi. Yemek vermesi önemli. Üstelik endişeliydi onlar için. Çok belli, yol yapıyor Oda Caribou'ya.
Mecazi konuştum bir yemeğe varını yoğunu verir Luffy et çok önemli diye.Franki falan izin vermez o kadarına. Ama gel bereber denizlerde maceralar yaşayalım diyebilir. Zaten Luffy de yüzemez.
Hahaha ihtiyarın büyümesi E.Oda için bile çok saçma bir gelişme olur. Adam 20 yılda erimiş 2 günde dönüş yaparsa Oda bile çizdiğinden utanırdı.Adam daha ne yapsın de mi? #cariboutayfaya ... Islak saç bizdendir artık.
Yalnız bu ihtiyar yemek yerse eski haline gelir falan dediydim. Tonton bir şey oldu. Hayaller çöpe.
Süt içmeden diş çıkınca bir acaba dedim ama olmadı ya. Olsun. Belki yakuzalar hala gençtir.Hahaha ihtiyarın büyümesi E.Oda için bile çok saçma bir gelişme olur. Adam 20 yılda erimiş 2 günde dönüş yaparsa Oda bile çizdiğinden utanırdı.
Ama yaşlı adam havalı oldu epey. Beğendim yeni formunu.Adam daha ne yapsın de mi? #cariboutayfaya ... Islak saç bizdendir artık.
Yalnız bu ihtiyar yemek yerse eski haline gelir falan dediydim. Tonton bir şey oldu. Hayaller çöpe.
Ben de mecazi konuşuyorum, gemiyi verir miMecazi konuştum bir yemeğe varını yoğunu verir Luffy et çok önemli diye.
Bunu ben de düşünmüştüm ya. Keşke öyle olsaydı.Yalnız bu ihtiyar yemek yerse eski haline gelir falan dediydim. Tonton bir şey oldu. Hayaller çöpe.
Kaido Quenn'i ağlattı.Zoro Başgan şov yapacak ŞOV!! CcC Toko Reiz CcC